"Bu kadarını beklemiyordum" (Atina'da Türk Film Günleri başladı)

Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenen, ünlü Türk yönetmenlerinin filmlerinin gösterime sunulacağı Türk Film Günleri başladı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.10.2016 - 14:08 Son Güncelleme : 14.10.2016 - 14:10

  • 1

    BURAK ÖZÇİVİT DE KATILDI

    Türkiye'nin Atina Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği tarafından düzenlenen festivalin açılışına, sanatseverlerin yanı sıra Büyükelçi Kerim Uras ve oyuncu Burak Özçivit de katıldı.
  • 2

    "VEDA HEDİYESİ OLDU"

    Festivalin açılışında düzenlenen basın toplantısında konuşan Büyükelçi Uras, kendisinin görevinin ülkeler arasında köprüler kurmak olduğunu belirterek, “Bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burak’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Buradaki son günümde benim için iyi bir veda hediyesi oldu.” ifadelerini kullandı.
  • 3

    "BU KADARINI BEKLEMİYORDUM"

    Oyuncu Özçivit ise kendisini karşılamaya gelen hayranlarına seslenerek, "Enerjiniz harika. Bu kadarını beklemiyordum. Buraya neden bu kadar geç geldim, onu düşünüyorum. Biz komşular arasında bir köprüyüz. Bu işbirliğini ve ortak projeleri, özellikle komşu ülkeler arasında artırmamız lazım. Ben üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım.” diye konuştu.
  • 4

    "TÜRKÇE ÖĞRENEN İNSANLAR OLDUĞUNU GÖRDÜM"

    Dizilerin iki ülke arasında önemli bir bağ kurduğunu belirten Özçivit, “Yunanistan’da sizin evlerinize konuk oluyoruz. Bu yaptığımız bizim işimizin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Şehri dolaştım. Türkçe bilen Türkçe öğrenen insanlar olduğunu gördüm. Dizilerin bir de böyle etkisi var.” ifadelerini kullandı.
  • 5

    ULUSLARARASI FİLMLER GÖSTERİLECEK

    15 Ekim'de sona ercek festivalde, yakın dönem Türk sinemasının uluslararası üne sahip filmleri gösterimde olacak.
  • 6

    HANGİ FİLMLER GÖSTERİLECEK?

    Özçivit’in başrolde olduğu “Kardeşim Benim” adlı filmin gösterimiyle başlayacak festivalde, Çağan Irmak’ın yönettiği “Unutursam Fısılda”, Emin Alper’in “Tepenin Ardı”, Kaan Müjdeci’nin yönetmenliğindeki “Sivas”, Derviş Zaim’in “Balık”, Tolga Karaçevik’in “Sarmaşık” ve Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes ödüllü filmi “Bir Zamanlar Anadolu’da”, Yunan sanatseverlerle buluşacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız