7 yıl sonra ekrana dönecek olan Dexter'ın yeni sezonundan ayrıntılar

Miami Metro Emniyet Müdürlüğü'nde kan sıçrama analisti olarak çalışan, aynı zamanda bir seri katil olarak gizli bir hayat süren Dexter Morgan'ın hikayesini anlatan Dexter dizisi, 2013'teki final bölümünün ardından geri dönmeye hazırlanıyor. Amerikan draması Dexter'ın 7 yıl sonra ekrana gelecek yeni sezonundan ayrıntılar belli oldu.

Haberler 20.11.2020 - 11:24 Son Güncelleme : 06.01.2021 - 12:36

  • 1

    Showtime dizisi Dexter'ın 10 bölümlük geri dönüşü için hayranlar oldukça heyecanlı. Tatmin etmeyen final bölümünden sonra, dizinin devam edecek olması ve bu kez daha sağlam bir final ihtimali şimdiden merak uyandırıcı. Bu sebeple, önümüzdeki yıl en çok beklenen TV etkinliklerimden birinin Dexter geri ödnüşü olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

  • 2

    Dizi için elbette başrol oyuncusu Michael C. Hall ve uzun süredir dizi sorumlusu olan Clyde Phillips geri dönüyor. Geri dönen isimler bununla sınırlı değil. Aynı zamanda yönetmen Marcos Siega da seriye geri dönecek isimler arasında yer alıyor. Siega, orijinal dizinin dokuz bölümünü yönetti ve 10 yeni bölümden altısını yönetmek için geri dönüyor. 

  • 3

    Screen Rant'in aktardığına göre yeni sezon, Dexter Morgan'ın ortadan kaybolmasından ve yalnız bir hayatı yaşamak için oduncu haline gelmesinden on yıl sonrasında gerçekleşecek.Sezon, Laura Kasırgası'ndan sonra kaybolmasının ve Oregon'da oduncu olarak yeni bir hayata başlamasının ardından Dexter'ın hikayesini sürdürecek.

  • 4
    Yeni sezonun, Miami'nin palmiye ağaçlarından uzakta, varsayılan yeni bir isim altında yaşayan en sevilen seri katili geri getirmesi bekleniyor.
    Daha detaya girilecek olursa, 9. sezonda Dexter'ın şimdi ismini değiştirmiş şekilde Miami'den kalkıp dünyanın öbür ucuna yerleşmiş olduğunu göreceğimizi söylüyor.

  • 5
    Dexter 9. sezonun Dexter Morgan'ın hikayesini nasıl devam edeceği konusundaki bu öngörü epey bir şeyi gün yüzüne çıkarabilir. Öncelikle, hükümetin Dexter'ı hala aradığı ve karakterin hala yakalanmamayı başardığı teyit edilmiş oluyor. Öte yandan Dexter'ın "Miami'den kalkıp dünyanın öbür ucuna yerleşmiş olması" da önemli bir detay olabilir.
  • 6
    Independent'ın haberine göre bu, Dexter'ın Oregon'daki mazbut hayatını sürdürdüğüne bir atıf da olabilir, Amerika'nın bir başka ücra köşesinde olduğuna da. Ne var ki Dexter'ın oğlu Harrison ve partneri Hannah McKay'in (Yvonne Strahovski) dizinin sonunda Arjantin'e kaçtığını hatırlamakta fayda var. Belki de geçen 10 yılda onlarla yeniden bir araya gelmiştir.
  • 7
    Prodüksiyonun önümüzdeki yılın başlarında hayata geçmesi planlanıyor ve Showtime'ın yeni sezonu önümüzdeki sonbaharda yayınlaması düşünülüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız