Emilia Clarke'ın 2017 kazancı açıklandı (Game of Thrones oyuncuları ne kadar kazanıyor?)

Game of Thrones kraliçesi Emilia Clarke'ın 2017'de dizi ve reklamlardan 4 milyon dolar kazandığı açıklandı. Ancak bu rakamın televizyon dizi sektörünün en fazla kazanan, Game of Thrones oyuncularının gelirleriyle uyuşmaması akılları karıştırdı. İşte Game of Thrones oyuncularının bölüm başına ve sezonluk kazançları...

Haberler ntv.com.tr 08.05.2018 - 09:22

  • 1

    Dünyanın en çok konuşulan dizilerinden Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Daenerys Targaryen rolünü üstlenen İngiliz oyuncu Emilie Clarke'ın 2017'de dizi ve reklamlardan 4 milyon dolar kazandığı açıklandı. Böylece toplam serveti 6.7  milyon dolara ulaşan 31 yaşındaki oyuncunun, 2019'da yayınlanması beklenen final sezonunda gelirini daha da arttırması bekleniyor.

    Peki ama Game of Thrones oyuncularının bölüm başına ve sezonluk kazançları ne? 

  • 2

    HBO’nun en popüler dizisi ‘Game of Thrones’un (That Oyunları) oyuncuları dizi sektörünün en fazla kazananları olarak biliniyor. Peki Game of Thrones oyuncuları bölüm başına ne kadar kazanıyor?

  • 3

    HBO, resmi olarak duyurmasa da The Express, bu yılın başında, dizinin beş başrol oyuncusunun toplam kazancının 2,58 milyon dolar (9 milyon lira) olduğunu açıklamıştı. Bu beş oyuncunun da Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) ve Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) olduğu belirtilmişti.

  • 4

    Game of Thrones’un 7 bölümden oluşan 7. sezonunda bu oyuncuların her birinin 18 milyon doları (63 milyon lira) eve götürecekleri öğrenildi.

  • 5

    Bu anlaşmanın 8. sezon için de geçerli olduğu, ancak dizinin 8. sezonu 6 bölümden oluşacağından, oyuncuların her birinin gelecek sezonda 15,4 milyon dolar (54 milyon lira) kazanacakları öne sürüldü.   

  • 6

    Hollywood Reporter’ın Kasım 2016’da yayınladığı haberde, beş başrol oyuncusunun 7. ve 8. sezonda her bir bölümden 1,1 milyon dolar (3 milyon 800 bin lira) kazanacakları duyurulmuştu. Ancak The Express, kazancın daha da arttığını, her bir oyuncunun bölüm başına yaklaşık 2,5 milyon dolara (8 milyon 800 bin lira) yakın bir kazanç elde edeceğini açıkladı.

  • 7

    Bu rakamlar doğruysa, oyuncuların gelirlerini epey artırdıkları ortada. Zira Variety, Ekim 2016’da yayınladığı haberde, bu oyuncuların bölüm başına 500 bin dolar (1 milyon 700 bin lira) kazançları olduğunu belirtmişti.

  • 8

    Game of Thrones oyuncuları ister 1,1 milyon dolar, ister 2,5 milyon dolar kazanıyor olsun, her halükarda televizyon sektörünün en fazla para kazanan oyuncuları olma özelliklerini sürdürüyorlar.

  • 9

    Diğer Game of Thrones oyuncularının kazançları ise bilinmiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız