En lüks sinema salonları

Sinema salonları seyircileri filmlere çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Her geçen gün daha konforlu salonlar, özel yiyecek ve içecek seçenekleri, 4DX ve IMAX gibi teknolojiler sinemaların repertuvarına ekleniyor. Gelin, beyazperde'nin derlerdiği dünyanın dört bir yanındaki en lüks sinemalara bir göz atalım...

Haberler 21.04.2018 - 11:08

  • 1

    Amante Beach Club Cinema, İspanya

    Amante Beach Club Cinema yalnızca bir sinema değil, aynı zamanda bir gece kulübü. İbiza sahillerinde ve ay ışığı altında film izlemeyi kim istemez? Ayrıca isteyenler için ücretsiz patlamış mısır ve battaniye servisi de mevcut.

  • 2
    Edible Cinema, İngiltere

    Listemize İngiltere’den devam ediyoruz. Edible Cinema, damak zevkinize hitap eden değişik bir sinema. Film için bilet aldığınızda size içinde minik kokteyller bulunan bir kutu veriliyor. Filmin farklı sahneleriyle uyumlu özel kokteylleri içerken, her yudumda filmi farklı şekilde deneyimliyorsunuz.
  • 3

    Cinepolis Luxury, ABD

    Kaliforniya’da bulanan Cinepolis Luxury, size adeta uçakların birinci sınıfında görebileceğiniz bir lüks sunuyor. Arkaya yatabilen deri koltuklar, her koltukta bulunan lambalar ve özel yiyecek ve içecek servisi alabileceğiniz hizmetlerden yalnızca birkaçını oluşturuyor. Salonlar aynı zamanda iş toplantıları ve konferansları için de kullanılabiliyor.

  • 4

    Alamo Drafthouse, ABD


    Alamo Drafthouse her sinema severin hayatında en az bir kere yaşaması gereken bir deneyim vaat ediyor. Oldukça klasik ve ikonik bir salon, modern salonların rahatlığı ve hizmetleriyle buluşuyor. Salona adım attığınız andan itibaren yalnızca film izlemiyorsunuz; filmin temasına ait yiyecekler, filmle alakalı kostümler ve hatta biranız sizi hazır bekliyor. Buna ek olarak, salonda sizi rahatsız eden biri varsa koltuğunuzdaki düğmeyle sinema görevlisini çağırıp şikayet edebiliyorsunuz!

  • 5

    Busan Cinema Center, Güney Kore


    Busan Cinema Center’ın dışının ve koltuklarının plastikten yapıldığı doğru ancak sinemanın en dikkate değer özelliği kapasitesi. Güney Kore’de bulunan sinema, aynı anda 4.000 kişiyi ağırlayabiliyor. Sinemanın ön cephesi ise adeta bir ışıklandırma şöleni sunuyor. 2005 yılında Busan Uluslararası Film Festivali’nin genel merkezi olması için inşa edilen bina, dünyanın en uzun çıkma çatısıyla Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

  • 6
    Electric Cinema, İngiltere

    İngiltere’de bulunan Electric Cinema’nın birinci önceliği seyircilerinin rahatlığını sağlamak. Masanıza özel olarak getirilen yiyecek ve içeceklere ek olarak filmi nasıl izleyeceğinize de siz karar veriyorsunuz. İsterseniz ayak iskemlesi bulunan geniş bir koltukta veya doğrudan yatakta filmi deneyimleyebilirsiniz.
  • 7

    Cineteca de Madrid, İspanya


    Cineteca de Madrid’in cazibesi, film izlemek için ideal atmosfere sahip iç mimarisi ve ışıklandırmalarında yatıyor. Ayrıca sinemanın gösterim takviminde bolca belgesel, bağımsız film ve sinema tarihinin en önemli klasik filmleri yer alıyor.

  • 8

    Chef’s Cinema, Nepal

    Oturma odanızın rahatlığını sunan Chef’s Cinema’nın deri koltuklarına baktıkça aklımıza Friends dizisinden Joey ve Chandler’ın koltukları geliyor. Sinemada lüks böyle görünüyor olsa gerek!

  • 9
    Rajmandir Cinema, Hindistan

    Hindistan’da bulunan Rajmandir Cinema, dünyada görüp görebileceğiniz en güzel sinemalardan biri. Sinema, Hindu kültüründen esinlenen iç mimarisiyle ünlü. Fakat sinemanın en yenilikçi özelliği, perdede ne gördüğünüze göre değişen aromalı havalandırma sistemi! Rajmandir Cinema, yalnızca görme ve duyma değil, tüm duyularınıza hitap eden bir sinema.
  • 10
    Urania National Film, Macaristan

    Urania National Film’in zarafetine sahip fazla sinema bulamazsınız. Macaristan’ın önemli turistik noktalarından biri olan sinema, 1800’lü yıllarda gece kulübü olması için inşa edilmiş. 1899 yılında sinemaya çevrilen yapı, o zamandan beri sayısız konsere, tiyatro oyununa, operaya ve elbette sinema gösterimine evsahipliği yapmış.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız