Ev konserini 200 bin kişi izleyen Yalın: Var mısınız tekrar buluşmaya?

Ünlü şarkıcı Yalın, yaşamını mümkün olduğunca evde sürdüren hayranlarına Instagram üzerinden canlı yayında konser verdi. 200 bin kişinin izlediği konser sonrası açıklamaya yapan Yalın, "Var mısınız tekrar buluşmaya?" diyerek müzikseverlere seslendi. 

Haberler 19.03.2020 - 14:26

  • 1
    Corona virüs salgınında iki ölümün yaşandığı Türkiye'de binlerce vatandaş önlemler kapsamında evine kapandı ve dijital etkinlikler başladı. 


  • 2
    Şarkıcı Yalın da evde oldukları için canı sıkılan hayranlarına moral olsun diye Instagram hesabının canlı yayın kısmından mini bir konser verdi.


  • 3
    Yalın, duygularını şu sözlerle anlattı: "İlginize çok teşekkür ederim. Şu an 200 bin oldu toplam izlenme. Umarım iyi gelmiştir ben son 1 haftadır hiç bu kadar iyi hissetmemiştim."

  • 4
    "VAR MISINIZ BU GECE TEKRAR BULUŞMAYA?"

    Ardından bir paylaşım daha yapan Yalın, şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle umarım herkes iyidir! Hepimize bol sabır ve güç diliyorum...Bi’daha bi’daha diyenler,ilk yayını kaçıranlar,evde çok sıkılanlar ve morali çok bozuk olanlar...Var mısınız bu gece 22:00 tekrar buluşmaya?"
  • 5
    "Sosyal mesafe (çok gerekli olduğunu düşünüyorum)hepimizi sevdiklerimizden ayrı düşürdü malesef.Bu sebeple sevdiklerine şarkı armağan etmek isteyenleri,ilan-ı aşk etmek isteyenleri yorumlar bölümüne alalım. Gece elimden geldiğince anons edeceğim"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız