Game of Thrones 8. Sezon 6. Bölümün (final bölümü) şoke edici anları (Dikkat, spoiler!)

Dünya çapında en fazla seyircisi olan dizi Game of Thrones, dün gece büyük finalini yaptı. David Benioff ve D. B. Weiss’in yaratıcılığını üstlendiği dizi, 8. Sezon 6. Bölümüyle ekrana veda etti. Game of Thrones’un büyük finalinden geriye bazı şoked edici anlar kaldı. Dikkat, dizinin finalini henüz izlemediyeseniz haberin devamını okumayın! SPOILER İÇERİR!)

Haberler ntv.com.tr 20.05.2019 - 11:52

  • 1

    Tyrion ailesini buldu

    Jaime ve Cersei, Game Of Thrones 5. bölümde King’s Landing’de molozların altında kalarak can vermişti. Tyrion’un ağabeyi ve ablasının cansız bedenlerini yığınların altında bulduğu sahne, dizinin en trajik anlarından biriydi.  

  • 2

    Daenerys dünyaya hükmetme planını açıkladı

    Daenerys için Yedi Krallık yeterli değildi; o, ordusunun kalanı önünde savaşın bitmediğini açıkladı. Winterfell halkı da dahil olmak üzere tüm dünyayı “kurtarmayı” amaçladığını söyledi.
  • 3

    Tyrion Kraliçenin Eli görevinden istifa etti

    Daenerys’in dramatik konuşmasından sonra, Tyrion ona yaklaştı, Kralın Eli broşunu çıkardı ve çarpıcı bir şekilde fırlattı. Tyrion, kardeşini serbest bırakarak ihanet etmiş, Daenerys de bütün bir şehri öldürmüştü. Artık birlikte olmaları mümkün değildi.

  • 4

    Jon, Daenerys’i öldürdü

    Jon, Dany’yi kalbine bıçak saplayarak öldürdü. Muhtemelen Jon onu öldürmeseydi, Dany Jon’u öldürecekti. Jon Snow, zor ama belki de en iyi seçimi yaptı.

  • 5

    Drogon Demir Taht’ı yok etti

    Sekiz sezon boyunca seyirciler Demir Taht’a kimin oturacağını merak etti. Ancak final bölümünde artık oturulabilecek bir taht kalmadı. Çünkü annesi Dany’nin ölümüne öfkelenen ejderhası Drogon, Demir Taht’ı ateşiyle eritti.

  • 6

    Westeros’a demokrasi mi geldi?

    Westeros’a kısmi demokrasi geldi denilebilir. Sam, Dany’nin ölümünden sonra kimin kral ya da kraliçe olacağını seçmeleri için konseyde oylama yapılmasını önerdi. Bu mantıklı bir fikir olsa da Westeros henüz lordlar ve leydiler dışında kimseye oy vermeye hazır değildi.

  • 7

    Ve Bran kral oldu!

    Konseyde yapılan oylama sonucu Altı Krallık’ın kralı Bran Stark oldu. Tek kalan Kuzey’i, tacı alan Sansa yönetecek. Kralın ilk işi Tyrion’u Kralın Eli olarak isimlendirmek oldu.

  • 8

    Hayalet geri döndü

    Jon, ulukurtu Hayalet ve dostu Tormund’a kavuştu. Hep birlikte Kuzey’e döndüler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız