Hamileyken en iyi rollerini oynayan oyuncular

Lena Headey'den  Blake Lively'ye, Angelina Jolie'den Scarlett Johansson'a pek çok ünlü oyuncu, hamilelik döneminde rol aldıkları filmlerde ya da dizilerde en iyi performanslarını sergiledi.

Haberler ntv.com.tr 14.04.2017 - 10:46

  • 1

    Lena Headey - Game of Thrones

    Dizinin beşinci sezonunda beş aylık hamile olan Headey, çıplak olması gereken "utanç" sahnesinde dublör kullandı. O sahnenin çekimi tam üç gün sürdü. 

  • 2

    Blake Lively - Ölümsüz Aşk

    Lively, film çekimleri esnasında hamile olmasına rağmen diğer oyunculardan farklı muamale görmek istemedi. Oyuncu, çekimlerin yalnızca son iki haftasında dublör kullandı.

  • 3

    Kate Winslet - Uyumsuz

    Çekimler esnasında beş aylık hamile olan oyuncunun hamileliğini gizlemek için koyu kıyafetler ve özel kamera açıları tercih edildi. Filmde dublör kullanmayan Winslet, doğum sonrası bazı ek sahneler çekti.

  • 4

    Sarah Jessica Parker - Sex and the City

    Parker, dizinin beşinci sezonunun başlarında hamile olduğunu öğrendi. Film ekibi Parker'ın hamileliğini seyirciden gizlemek için özen gösterdi.  Hamileliği daha fazla gizleyemeyeceklerini anladıklarında sezonu sekizinci bölümde bitirmeye karar verdiler. 

  • 5

    Helena Bonham Carter - Sweeney Todd

    Filmdeki sahnelerinin çoğu hamileliğinin ilk dönemlerinde çekilen Carter için ilerleyen zamanlarda da korse kullanıldı. 

  • 6

    Drew Barrymore - Karışık Aile

    Ünlü oyuncu, film anlaşmasını imzaladıktan birkaç gün sonra hamile olduğunu öğrendi. Filmin çekimlerinin ertelenmesi Barrymore'un karnının daha belirginleşmesi anlamına geliyordu. Filmin kostüm ekibi, oyuncunun büyüyen karnını gizlemek için özen gösterdi. 

  • 7

    Scarlett Johansson - Yenilmezler: Ultron Çağı

    Ünlü oyuncu hamile olduğu için onun yer aldığı sahneler daha önce çekildi. İlerleyen dönemlerde Johansson için dublör kullanıldı. 

  • 8

    Angelina Jolie - Sahtekar

    Çekimler esnasında hamile olan Jolie, çekimlerin sona ermesinden birkaç ay sonra ikizlerini dünyaya getirdi. 

  • 9

    Reese Witherspoon - Vanity Fair

    Oyuncunun, filmde giydiği yüksek belli ve koyu renkli giysiler hamileliğini gizlemesine yardım etti. Çekimler esnasında beş aylık hamile olan Witherspoon, filmde hiç tam hatlarıyla görünmedi, gerektiğinde vücudunun bir kısmını eşyaların arkasında tuttu. 

  • 10

    Courteney Cox - Friends

    Dizinin son sezonunda beş aylık hamile olan Cox, bol kıyafetlerle karnını gizledi. 

  • 11

    Emily Blunt - Trendeki Kız / Sihirli Orman

    Trendeki Kız film çekimleri başladığında hamile olduğunu öğrenen Blunt, bu durumu gizli tutmayı tercih etti. Oyuncu, hamileliğin, duygusal yönü ağır basan rolünü canlandırmasına yardım ettiğini söyledi. Blunt, bir diğer filmi Sihirli Orman'ın çekimleri esnasında da hamileydi. 

  • 12

    January Jones - Mad Men

    Dizide Don karakterini canlandıran Jones, beşinci sezonda hamile olduğundan kilo almaya başladı. Kilosunu gizlemeye yönelik 5-6 saat süren özel makyaj yapılan oyuncu, bol kıyafetlerle de karnını gizledi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız