House of the Dragon’un ilk oyuncusu belli oldu: Paddy Considine

Game of Thrones’un öncesini konu alacak House of the Dragon dizisinde  Kral Viserys Targaryen’ı Paddy Considine canlandıracak.

Haberler 06.10.2020 - 12:22

  • 1
    Game of Thrones’da geçen hikayelerin öncesini konu alacak House of the Dragon’da yer alacak oyunculardan ilki belli oldu. Targaryen Ailesi'ne odaklanacak ve HBO’da yayımlanacak dizide Kral Viserys Targaryen’i Paddy Considine canlandıracak.
  • 2

    Screen Rant'in haberine göre Considine dizide yer alacağı duyurulan ilk oyuncu oldu.  Targaryen Ailesi'ne odaklanacak dizinin 2022’de yayımlanması bekleniyor. Dizi temel olarak George R. R. Martin’in Ateş ve Kan (Fire and Blood) kitabına dayanacak. 

  • 3
    Considine’in canlandıracağı karakterle aynı ailenin mensubu ve Emilia Clarke’ın canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteri, Game of Thrones’un en sevilen karakterlerinden biriydi. Fakat 8. sezonda Daenerys’in Demir Tahta tartışmalı biçimde oturması ve daha sonra onu ölüme götürecek olaylar Game of Thrones hayranlarının tepkisini epey çekse de esasen Targaryen Ailesi'nin Westeros’taki hükümdarlığı hayli uzun ve HBO’nun bu görkemli hükümdarlığın derinlerine ne kadar ineceği henüz belirsizliğini koruyor.
  • 4
    Öte yandan senaryoda yer alan Considine’in karakterinin tanımı diziye dair çok ufak da olsa ipucu veriyor:
  • 5
    Kral Viserys Targaryen, Westeros’un lordları tarafından eski Kral Jaehaerys Targaryen’in yerine Harrenhal’daki Büyük Konsey’de seçildi. Sıcak, nazik ve saygın bir adam olan Viserys büyükbabasının mirasını devam ettirmek istiyor. Ama iyi biri olmak her zaman büyük bir kral olmaya yetmez.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız