Iwan Rheon kariyerinin en kötü gününü anlattı:

Game of Thrones'taki tecavüz sahnesi çekimi

Iwan Rheon, Game of Thrones dizisinde canlandırdığı acımasız Ramsay Bolton karakterinin Sansa Stark’a tecavüz sahnesi çekimini kariyerinin en kötü günü olduğunu itiraf etti.

Haberler ntv.com.tr 03.11.2020 - 12:59

  • 1

    Game of Thrones yıldızı Iwan Rheon, dizi tecrübesini anlatırken kariyerinin en kötü gününü aktardı. 35 yaşındaki Galli oyuncu, dizide canlandırdığı Ramsay Bolton karakterinin Sansa Stark’a tecavüz sahnesi çekimini kariyerinin en kötü günü olarak tarif etti.  

  • 2

    Metro gazetesine konuşan Rheon, tecavüz sahnesi çekimiyle ilgili, “Korkunçtu. Hiç kimse orada olmak istemezdi. Hiç kimse bunu yapmak istemez ama bir hikaye anlatıyorsanız o zaman doğru bir şekilde anlatmak zorundasınız” ifadesini kullandı.

  • 3

    Ünlü oyuncu, “Sansasyonelleştirmediler. İzlemesi çok çok zordu. Ne yazık ki çok korkunç bir olay. Kariyerimin en zor günüydü” diye konuştu.

  • 4
    “Birinin parmağını kestiğinizde gerçekten görmezsiniz ve yakın çekim yaptığınızda bu bir plastik parçasıdır” diyen Rheon, “Oynuyoruz, hiçbiri gerçek değil. Ama gerçekten böyle bir şey yaşadığınızda bunun gibi bir şeyle baş etmek çok zordur. Korkunç bir gündü. Bu, endişelenmemiz gereken bir şey, çünkü bu dünyada olmaması gereken bir durum ama maalesef yaşanıyor” ifadesini kullandı.
  • 5
    Dizide Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner da tecavüz sahnesinden nasıl etkilendiğini anlatmıştı. Geçen yıl Harper’s Bazaar dergisine konuşan Turner, “Başlangıçta, Sansa'nın yaşadığı her şeyden bende kalan bir şeyler olduğunu hissetmedim. Ama beni duygusal olarak etkilemediğini düşünmeme rağmen, aile içi taciz ve tecavüz hakkında düşünmeye başladım ve bu da benim aktivist olabilecek bir yanımı harekete geçirdi” demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız