Jennifer Aniston'dan Friends itirafı: Warner Bros bizi kovmakla tehdit etti

Jennifer Aniston; Friends setindeki rol arkadaşlarıyla daha fazla para istedikleri için Warner Bros'un kendilerini kovmakla tehdit ettiğini söyledi.

Haberler 10.12.2021 - 11:24

  • 1
    Jennifer Aniston; Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matthew Perry ile yıllar sonra yeniden bir araya geldiği Friends Özel Bölümü (Friends Reunion Special) dizinin geçmişinde yaşadıkları hakkında samimi açıklamalar yaptı.

  • 2
    Independent Türkçe'nin haberine göre; Friends'in Rachel'ı dün yayımlanan röportajda Warner Bros'un, aralarından iki kişiyi kovmakla tehdit ettiğini söyledi.
  • 3

    Birlikte çok eğlendiklerini belirten Aniston, "Genç ve aptal olduğumuz;  daha fazla para için stüdyoyla tekrar görüştüğümüz bir anı hatırlıyorum ve Stüdyonun tehditlerinden biri 'Eh zaten altınıza birden ihtiyacımız yok. Bunu dördünüzle de yapabiliriz' oldu" dedi. 

  • 4

    Amerikalı oyuncu sonrasında yaşananları ise Biz de 'Ne? Yapabilir misiniz? Rachel, Joey ya da başka birinden kurtulabilir misiniz?' dedik. Bunun ardından 'Hayır yapamazlar, uyanın' diye düşündük" diye anlattı.

  • 5

    53 yaşındaki oyuncu, Friends Özel Bölümü (Friends: Reunion) hakkındaki hislerini de paylaştı. Aniston, çekimler sırasında çok duygulandığını ve birkaç kez setten dışarı çıkmak zorunda kaldığını belirtti. Aniston, daha öncekiyle birebir şekilde hazırlanan sete gittikten sonra şaşırdığını söyledi.

  • 6

    Çekimlerde her şeyin çok sarsıcı olduğunu söyleyen Aniston, "Bazı noktalarda dışarı çıkmak zorunda kaldım. Bunu yayımlanan bölümde nasıl kestiler bilmiyorum" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız