Kit Harington spoiler verdi ve ekledi: Eşim benimle 3 gün konuşmadı (8. sezon spoiler'ları)

Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 14 Nisan’da başlayacak 8. sezonu için heyecan artıyor. Son olarak fantastik dizide Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington final sezonuyla ilgili spoiler verdi ve ekledi: Rose Leslie olacakları öğrendiğinde benimle 3 gün konuşmadı. İşte Game of Thrones finaliyle ilgili bilinenler... (SPOILER: Bir eserin henüz okunmamış veya izlenmemiş konusu ve detayları hakkında verilen bilgi)

Haberler 05.02.2019 - 08:16 Son Güncelleme : 05.02.2019 - 08:21

  • 1

    "KİMSE BİLMİYOR BEN BİLİYORUM"

    Game of Thrones’da Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, katıldığı televizyon şovunda Game of Thrones serisinin 2-4 sezonları arasında Ygritte karakterini canlandıran eşi Rose Leslie'ye dizinin nasıl biteceğini söylediğini anlattı. “Benimle üç gün boyunca konuşmadı. Ama kendisi sormuştu” diye sitem eden Harington, “Tek benim bildiğim bilgiyi bilip etrafta yürümek çok güzel, tabii birkaç ay sonra herkes öğrenecek. Kimse bilmiyor ve ben biliyorum. Nasıl biteceğini biliyorum. Bence olağanüstü bir final olacak” dedi. 

    "NE MUTLU NE DE ÜZÜCÜ"

    Maisie Williams’ın aksine finalin oldukça tatmin edici olduğunu belirten Harington, “Yapılan finalden tatmin oldum ama izledikten sonra nasıl hissederim bilemiyorum” diye konuştu. 

    Daha önce de son sezon  hakkında konuşan Harington bu sefer finalin ne mutlu ne de üzücü olduğunu sözlerine ekledi.

     Kit Harington dizinin finali hakkında konuşan tek Game of Thrones oyuncusu değil...  

  • 2

    ARYA STARK-MAISIE WILLIAMS: KİMSE TATMİN OLMAYACAK

    Game of Thrones’ta Arya Stark karakterine hayat veren Maisie Williams, dizinin 8. final sezonu hakkında konuştu:  "Dizi bittiğinde kimsenin tatmin olacağını sanmıyorum. Kimsenin dizinin bitmesini istediğini de sanmıyorum. Ancak final sezonundan gurur duyuyorum. Ortaya koyduğumuz bunca işten de gurur duyuyorum. Bana göre bu çok doğru bir zaman. Umarım insanlar beğenir."

  • 3

    ARYA STARK-MAISIE WILLIAMS: SON SAHNEDE TEK BAŞIMAYDIM

    İngiliz yıldız, dizideki son sahnesiyle ilgili ise daha önce “Diziye harika bir sahneyle veda ediyorum” açıklaması yapmıştı. Son sahnesinde tek başına olduğunu söyleyen Williams, The Gurdian’a verdiği röportajda, “Arya her zaman çok yalnızdı. Ben de yalnızdım ve birçok kişinin gelip sahnelerini tamamlamasını izledim. Sahneleri biliyordum, gözyaşlarını gördüm, konuşmalarını dinledim. Benim yaptığım konuşma planlı bir şey değildi ancak tam da o anda dizinin bana ne anlam ifade ettiğini fark ettim” dedi.

  • 4

    ARYA STARK-MAISIE WILLIAMS: DESTEKLENENE GÖRE DEĞİŞİR

    Son açıklaması Williams’ın dizinin finalinin herkesi tatmin etmeyeceğine dair yaptığı ilk açıklama değil. Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada dizinin finalinin desteklenen tarafa bağlı olarak izleyiciyi memnun edebileceği ya da üzebileceğini belirtmişti.

  • 5

    TYRION LANNISTER - PETER DINKLAGE: ÇOK GÜZEL BİTİYOR


    Tyrion Lannister karakterini canlandıran aktör Peter Dinklage, “Televizyon dünyasında Dan Weiss ve David Benioff kadar iyi başka yazar yok. Diziyi mükemmel bir şekilde bitirdiler. Düşünebileceğimden çok daha iyi ve sizler de buna bayılacaksınız. Benim karakterim için dizi çok güzel bitiyor. Trajik olsun ya da olmasın” ifadelerini kullanarak Game of Thrones’un yayınlanan son sezonunda Deanerys Targaryen’in danışmanı olarak görülen Tyrion’un final sezonundaki gidişatını yorumladı.

  • 6

    TYRION LANNISTER - PETER DINKLAGE: SADECE BİR DİZİ DEĞİL

    49 yaşındaki ABD’li oyuncu, Avrupa’da geçirdiği sekiz yıllık yapım süreciyle ilgili şöyle konuştu: “Yalnızca harika bir dizinin değil; devasa bir ailenin parçasıydık. Evimden çok uzaktaydım. Ben New York’ta yaşıyorum ve çekimler Avrupa’daydı. Bu yüzden çok kereler orada kalmak zorundaydım, hafta sonları eve gidemedim. Ve böylece İrlanda’daki ve diğer çekim yerlerindeki topluluklarla derin bağlar kurdum.”

    Dinklage dizinin final yapmasıyla ilgili olaraksa “Veda etmek gerçekten çok zor çünkü veda ettiğiniz şey yalnızca bir dizi değil; orada gelişen bir hayat” dedi.

  • 7

    JAMIE LANNISTER - NIKOLAJ COSTER WAMDAU: 

    Dizide Jaime Lannister karakterine hayat veren bir diğer başrol oyuncusu Nikolaj Coster-Waldau  ise final sezonuyla ilgili şunları söyledi: “Final senaryosunu okudum ve D. B. Weiss ve David Benioff’a, ‘Daha iyisini yapamazdınız’ dedim. Bunca yıl bu dizide çalışmış biri olarak hep dizinin nasıl sona ereceğini tahmin etmeye çalışmıştım. Senaryoyu okuduğumda bazı kısımlar tahmin ettiğim gibiydi ancak diğer kısımlar kesinlikle şoke edici ve sürpriz doluydu. İçerisinde gizemli bir cinayetin olduğu ve finalde bu cinayetin bir anlam ifade etmediğini anladığınız korkunç diziler vardır ya, bu onlardan biri değil. Burada dev yapbozun tüm parçaları birleşiyor.”

  • 8

    SANSA STARK- SOPHIE TURNER: EN KANLI SEZON

    Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner dizide daha önce görülmemiş görkemli savaşların yaşanacağını, pek çok önemli kişinin öleceğini ve daha fazla duygusal işkencenin yer alacağını söyledi. Turner sözlerine şöyle devam etti: "Size kesinlikle yaklaşan bir kıyametle başa çıkmak için birbirinden ayrı olan küçük toplulukların bir araya geldiğini söyleyebilirim. Ancak bu küçük gruplar doğru olduğunu düşündükleri şeyle mücade etmeye çalışırken aralarında çok fazla gerilim yaşanacak."

  • 9
    Turner, dizinin sevilen karakterlerinden Sansa’nın son sezonda bir savaşçıya dönüşeceğini sözlerine ekledi: "Sansa’nın içinde her zaman diğer insanların gerçekten göremediği bir savaşçı gördüm. Onun her zaman yaşadıklarından öğrenerek adapte olduğunu ve bir noktada bunların tezahür edeceğini hissettim." "Sonunda o gerçek bir savaşçıya dönüşüyor. Bu durum beni çok tatmin etti ve senaryonun onun için sonlandığı yerden oldukça mutluyum."
  • 10

    DEANERYS TARGANYAN- EMILIA CLARKE: PERİŞAN OLDUM

    Deanerys Targanyen’i (Khaalesi) canlandıran Emilia Clarke son sahnelerini çekerken duygusal anlamda ‘perişan olduğunu’ söyledi. Clarke’ın final sezonuyla ilgili verdiği bir diğer ipucu, Stark kardeşler Sophie Turner ve Maisie Williams ile ortak sahnelerde rol almasıydı. Emilia Clarke bu iki oyuncuyla daha önce dizi setinde birlikte çalışmadığını belirtti.

  • 11

    DEANERYS TARGANYAN- EMILIA CLARKE: BU BİR YOLCULUKTU

    Fantastik dizinin çekimlerini bitmesinin ardından, Emilia Clarke, hislerini Instagram hesabı aracılıyla hayranlarıyla paylaştı: “Neredeyse on yıldır beni evimden uzakta tutan diyara elveda demek için beni bir adaya doğru götüren bota atladım. Bu bir yolculuktu. Game of Thrones’a hayal dahi edemediğim bir hayatı yaşama imkanı sunduğu için ve bana asla özlemekten vazgeçmeyeceğim bir aile verdiği için teşekkür ederim.”

  • 12

    JON SNOW / KIT HARRINGTON: SİZİ ASLA TATMİN ETMEZ

    Dizide Arya Stark'ın ağabeyi (Maisie Williams) Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington da final ile ilgili benzer bir açıklama yaptı. İngiliz oyuncu, “8-9 yıla yayılan bir dizinin final yapması inanılmaz zor bir şey. Bence herkesi memnun etmeyecek. Zaten herkesi memnun edemezsiniz. Benim favori dizilerim The Sopranos, Breaking Bad, The Wire; hepsi bu şekilde sona erdi. Sizi asla tatmin etmez” şeklinde konuştu.

  • 13

    JON SNOW / KIT HARRINGTON: HEPİMİZ AĞLIYORDUK

    Yorucu geçen final bölümünün ardından, uzun süre dinleneceğini söyleyen Harington, "Final çekimlerinin ardından hepimiz ağlıyorduk ama bitirdiğimiz için miydi yoksa çok yorulduğumuz için miydi bilmiyorum. Uykuya muhtaç kalmıştık" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız