Komedi filmi 'Firardayız' 29 Eylül'de vizyonda

Başrollerinde Çetin Altay, Burak Satıbol ve Ferit Aktuğ’un yer aldığı macera dolu komedi filmi ‘Firardayız’ 29 Eylül’de sinemaseverlerle buluşacak.

Haberler ntv.com.tr 17.09.2017 - 11:11

  • 1

    Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yerlerini alan Çetin Altay, Burak Satıbol ve Ferit Aktuğ’un başrollerini paylaştığı 'Firardayız' 29 Eylül’de vizyona girecek.

  • 2

    Antalya’nın en güzel beldelerinde ve özel platolarda çekilen filmde özellikle üç kafadarın fantastik planları dikkat çekecek. 

  • 3
    Filmin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Mehmet Özgür ve Burcu Binici de bulunuyor.
  • 4

    Senaryosunu Yücel Öztürk’ün yazdığı, yapımcılığını Burçin Baş’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise projeleriyle adından sıkça söz ettiren Türk sinemasının genç ve yetenekli yönetmenlerinden Tolga Baş oturuyor.

  • 5
    Filmde Ekrem (Çetin Altay), Salim (Burak Satıbol) ve Nuri (Ferit Aktuğ); hapishaneden çıkışlarına kısa bir süre kalmasına rağmen, içerde kendileri için “Baba” figürüne dönüşen Piri Baba'nın (Mehmet Özgür) zor duruma düştüğünü öğrendiklerinde hapishaneden kaçmak için planlar yapmaya başlarlar.
  • 6

    Hayatlarını daha da karışık hale getirecek olan Ekrem, Salim ve Nuri için macera başlamak üzeredir. Bir tarafta peşlerini bırakmayan aksilikler, diğer tarafta ise Burcu (Burcu Binici) adındaki kadın bir mafya, üçlümüz için tehlike oluşturmaktadır. Üç kafadar “kendilerince” yaptıkları fantastik planlarını uygulamaya sokarak maceranın fitilini tamamen ateşlerler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız