Lady Gaga yeni filmine hazırlanıyor

A Star Is Born (Bir Yıldız Doğuyor) filmindeki performansıyla geçen yıla damga vuran Lady Gaga'nın yehi projesi belli oldu. Müziği kadar oyunculuğuyla da konuşulan 34 yaşındaki şarkıcının Gucci Ailesi'ni anlatan suç filminde rol alacağı iddia edildi.

Haberler 09.04.2020 - 09:10

  • 1
    Başrolünü Bradley Cooper (Jack) ile paylaştığı A Star Is Born (Bir Yıldız Doğuyor) filmiyle geçen yıla damga vuran Lady Gaga'nın (Ally) yeni bir film projesinde rol alacağı iddia edildi.

  • 2
    2019 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics’ Choice) Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan; filmdeki oyunculuğu kadar Cooper ile yaptıkları düetle Oscar gecesine damga vuran ve uzun süre aşk iddialarıyla gündemde kalan Lady Gaga'nın, Gucci Ailesi'ni anlatan suç filminde rol alacağı konuşuluyor.

  • 3
    beyazperde'nin haberine göre; Gaga, moda ikonu Guccio Gucci’nin torunu Maurizio Gucci’nin öldürülmesiyle ilgili gerçek suç draması haklarını satın alan MGM ile görüşüyor.

  • 4
    Gaga, RidleyScott ve Giannina Scott tarafından Scott Free Productions adı altında çekilecek ve
    2021'de yayınlayacak projede başrolde yer alacak.

  • 5
    Filmin senaryosu Roberto Bentivegna tarafından yazılıyor ve Sara Gay Forden'ın The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed kitabına dayanıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız