Magazin ve sanat turu (14 Şubat 2019)

14 Şubat 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 14.02.2019 - 17:24

  • 1

    GQ TÜRKİYE MEN OF THE YEAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl yedinci kez düzenlenen“GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreni 13 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 2

    "SEN HEP ÇOCUKLUK YAP, BEN SALINCAĞI KURARIM"

    14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapılıyor. Ünlü isimler de mesajlarıyla Sevgililer Günü'nü kutluyor. Kimi eşi kimi sevgilisi kimi ise çocuklarıyla fotoğraf paylaşıyor. İşte ünlü isimlerden 14 Şubat paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 3

    GQ MEN OF THE YEAR KIRMIZI HALISINDA ŞIKLIK YARIŞI

    GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl yedinci kez düzenlenen 'GQ Türkiye Men Of The Year' ödül töreninde şıklık yarışı yaşandı. İşte görkemli gecenin kırmızı halısından kareler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    BREAKING BAD FİLMİNİN DETAYLARI NETLEŞTİ

    Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Breaking Bad dizisinin film uyarlamasıyla ilgili detaylar netleşti. Adının Greenbriar olacağı tahmin edilen filminin başrol oyuncusu ve yayın kanalı belli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    CEM YILMAZ'DAN KARABORSA BİLET UYARISI

    Cem Yılmaz yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ın biletlerinin çıkar çıkmaz tükenmesi ve 4 bin liraya kadar karaborsaya düşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. "Sebepsiz karaborsa bilete dünyanın parasını vermeyin" diyen Yılmaz, "Bu benim size samimi uyarım. Lütfen uyanık olalım derim... 1500 liralık güldürmüyorum bunu benden duyun" ifadelerini kullandı. Dost çevresine de seslenen Yılmaz, "Bu benim nişanım, kına gecem değil...sizi davet edemem" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    HAPİSHANEDEKİ BILL COSBY’DEN İLK AÇIKLAMA: SİYASİ GÖRÜŞLERİM NEDENİYLE İÇERİDEYİM

    Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan ve cezaevine konulan Bill Cosby, basın sözcüsü aracılığıyla ilk kez açıklama yaptı. Cosby, siyasi görüşlerinden dolayı hapsedildiğini öne sürdü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    GQ MEN OF THE YEAR GECESİNDEN ÖNE ÇIKAN RENKLİ KARELER

    Yılın erkekleri ve kadınının ödüllendirildiği GQ Men of the Year 2018'de renkli kareler ortaya çıktı. Tören sonrası after party de düzenlendi. İşte geceden öne çıkan renli anlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    DÜNYACA ÜNLÜ FESTİVALDE YENİ DÖNEM

    Merakla beklenen Burning Man Festivali 2019 için bazı değişikliklere gidildi. Burning Man CEO'su Marian Goodell yaptığı açıklamada, yıllardır festivalde çadırlar kuran Camp Humano şirketinin etkinliğe alınmayacağını açıkladı. Sosyal medya fenomenlerine ve sponsorlu katılımcılara tepki gösteren Goodell, biletlerde indirim müjdesi verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    PELİN AKİL NEYE AŞERDİĞİNİ AÇIKLADI: DELİRİYORUM

    Oyuncu meslektaşı Anıl Altan ile bebek heyecanı yaşayan ve hamile olan Pelin Akil, en çok beyaz sabuna aşerdiğini ifade etti. Akil, "Gerçekten deliriyorum. Ne lavanta ne sümbül... Beyaz sabun kokusu..." dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    OYUNCAK BEBEKLERİN MAKYAJINI SİLİYOR VE BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜM VERİYOR

    Ukraynalı ressam Olga Kamenetskaya, oyuncak bebeklerin gerçekçi olmayan, kusursuz makyajlarını siliyor ve onlara bambaşka bir görünüm kazandırıyor. Kamenetskaya, yeteneğini konuşturarak oyuncak bebeklere gerçekçi yüzler çiziyor. Çalışma, ‘kusurların’ aslında bizi güzelleştiren şey olduğunu göstermeyi amaçlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    KANUNİ İLE HÜRREM'İN AŞKI DEVLET ARŞİVLERİNDE: GÖZYAŞLARIMI DAMLATTIĞIM ELBİSEYİ HATIRIM İÇİN GİYESİNİZ

    Osmanlı sultanlarının mektupları, Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı'nda saklanıyor. Arşivlerde, Kanuni Sultan Süleyman'ın tarihe damgasını vuran eşi Hürrem Sultan'a yazdığı aşk mektupları da bulunuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    CARDI B'NİN INSTAGRAM TEPKİSİ İKİ GÜN SÜRDÜ

    Grammy'li rap şarkıcısı Cardi B'nin Instagram tepkisi fazla uzun sürmedi. Kendisine yönelik nefret mesajları sonrası Instagram'ını kapatan Cardi B, yeni haberini duyurmak için hesabını yeniden açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE HOLLYWOOD'UN GÜÇLÜ ÇİFTLERİ

    Kimi film kimi ise dizi setinde tanışıp, aşık oldu... Aralarında ekrandaki aşkları gerçek olanlar da var, gerçek hayattaki ilişkilerini ekrana taşıyan da... Ancak hepsinin ortak noktası Hollywood'un güçlü ve marka aşkları olmaları. Gelin Sevgililer Günü'nde aşk yaşayan Hollywood'un güçlü çiftlerine gözatalım...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 14

    KATE MIDDLETON GÖLGEDE KALMADIĞINI KANITLADI

    Bir süredir Meghan Markle kadar ortada görünmeyen yeniden etkinliklerde şıklığını konuşturarak gölgede kalmadığını kanıtladı. Düşes, dün akşam katıldığı galada giydiği elbiseyle dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafla tartışılan Şeyma Subaşı'nın yeni projesi belli oldu. Subaşı kitap çıkarmaya hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    DEPRESYON TEDAVİSİ GÖRÜYOR

    Hailey Baldwin ile yaptığı sürpriz evliliğiyle gündem olan Justin Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez gibi depresyon tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    9 ASIRLIK İLAÇ ŞİŞESİ BULUNDU

    Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden Şanlıurfa'daki Harran Ören Yeri'nde yürütülen kazılarda, Orta Çağ'dan kalma 9 asırlık topraktan yapılmış ilaç şişesi bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    GUCCI'NİN 466 LİRALIK AYAKKABISINA TEPKİ

    Dünyada moda trendlerine öncülük eden İtalyan 'Gucci' markası yeni spor ayakkabısında 'kirletilmiş' modele yönelince üstelik fiyatı da biraz pahalı olunca tepki çekti...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 19

    FIFA’YA GÖRE FUTBOLUN DOĞDUĞU ÜLKE HANGİSİDİR? (ALEX DE SOUZA SUNACAK)

    Müge Boz'un sunumuyla devam eden, Özge Ulusoy’un ise Hadi Magazin'i sürdüreceği ve bugüne kadar 1,8 milyon kişiye 5 milyon TL’ye yakın ödül dağıtan fenomen bilgi yarışması Hadi, çarşamba günleri yayınlanacak yeni formatı ‘Hadi 100’ ile daha çok ödül dağıtacak. Yarışmayı 15 Şubat Cuma günü ise Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsane futbolcusu Alex de Souza sunacak. İşte detaylar ve Hadi'de dikkat çeken sorular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    YILLAR SONRA SAHNEYE DÖNÜYOR

    İstanbullu Gelin'in Faruk Boran'ı Özcan Deniz 8 yıl aradan sonra sahnelere dönüyor. Dizide Süreyya karakterini canlandıran Aslı Enver ile İsrail'e gidecek olan 46 yaşındaki şarkıcı 20 kişilik orkestrayla çıkacağı sahne için 1 milyon dolar alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 21

    'OPERANIN SEVGİLİLERİ' SAHNEDE BULUŞACAK

    Devlet Opera ve Balesi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Türk operasına emek veren unutulmaz isimleri genç solistlerin de katılacağı "Operanın Sevgilileri" konseriyle anacak.  

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    CANER ERKİN'İN VELAYET TALEBİNDE KARAR

    Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, boşandığı eşi Asena Atalay'dan oğlunu alabilmek için açtığı velayet davasını mahkeme reddetti

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 23

    SOSYAL MEDYA HAYATIMIZI NASIL DEĞİŞTİRDİ?

    Bugünlerde hayatımız teknoloji, sosyal medya ve anlaşılması zor trendlerle sarılmış durumda. İllüstratörler, dünyanın gittiği çılgınlık noktasını yaptıkları çizimlerle görmemizi sağlıyor. İşte teknoloji, sosyal medya ve trendlerle değişen hayatımıza ayna tutan illüstrasyonlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 24

    İLHAN İREM ALBÜMLERİ PLAK FORMATINDA ÇIKTI

    İlhan İrem’in Koridor albümüyle beraber The Best of İlhan İrem serisinin ilk albümü Sevgililer Günü, plak formatında müzikseverlerin karşısında.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    BRUNO BARBEY SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

    Kültür ve sanatın gelişimine önemli katkılar sağlayan Doğuş Grubu’nun Leica Camera AG iş birliğiyle bomontiada’ya taşıdığı Leica Galeri İstanbul, 14 Mart – 25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Magnum fotoğrafçısı Bruno Barbey’in My Morocco başlıklı sergisine ev sahipliği yapıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 26

    ERCİ E’DEN YENİ SİNGLE

    1995 yılında dünyayı Türkçe rap ile tanıştıran Cartel grubunun kurucuları arasında yer alan, sonraki süreçte solo çalışmalarıyla da tanınan Erci E, Zamansız adlı yeni şarkısını çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ALBÜM KAPAKLARI ATÖLYESİ SERGİSİ

    İstanbul Comics and Art Festival kapsamında yer alan Albüm Kapakları Atölyesi Sergisi, 24 Şubat 2019 tarihinde saat 16:00‘dan itibaren bir gün boyunca kargART‘da çizgiseverlerin ve müzikseverlerin ziyaretine açık olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 28

    NİLAY CAFER: HAVA GÜNEŞLİYSE KARI SEVEBİLİRİM

    Kış geldi ve kayak sezonu başladı. Türkiye’nin dört bir yanındaki kayak merkezleri de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Pek çok aile gibi ünlü isimler de soluğu kış tatili yapabilecekleri yerlerde aldı. İşte ünlü isimlerin Instagram'dan paylaştığı çoğu kayak merkezlerinde olan ünlü isimlerin kış stilleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    UZMANLAR SULTAN ABDÜLMECİD'İN EŞYASI ÜZERİNE ÇALIŞIYOR

    Milli Saraylar'a bağlı atölyede, Osmanlı dönemine ait tarihi eserler restore ediliyor. O atölyelerden biri de Yıldız Sarayı'nda. Uzmanlar, Sultan Abdülmecid'in eşyası üzerinde çalışıyor. NTV ekibinden Deniz Tüysüz, o atölyede Yıldız Sarayı Atölye Sorumlusu Arzu Kural ile konuştu.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    DÜNYA RADYO GÜNÜ'NDE DOĞUŞ GRUBU RADYOLARINA ÖDÜL

    13 Şubat Dünya Radyo Günü'nde, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği "Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri" sahiplerini buldu. Gecede Doğuş Grubu radyoları da ödüle layık görüldü. Törene katılan sanatçılar şarkılarıyla geceye renk kattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız