Matt Damon Akıllı telefonuyla 14'üncü yüzyıldaki The Last Duel setinde

Oscarlı oyuncu Matt Damon, İrlanda'da film çekiminde görüntülendi. 14'üncü yüzyılda geçen The Last Duel filminde Damon, mullet model saçları ve peleriniyle bambaşka bir imaja büründü. 49 yaşındaki oyuncunun molalarda elinde telefon olması 600 yıllık farkı ortaya koydu.

Haberler 08.10.2020 - 08:45 Son Güncelleme : 08.10.2020 - 08:48

  • 1
    Yönetmenliğini Ridley Scott'ın yaptığı 1300'lü yıllarda geçen bir Ortaçağ filmi olan The Last Duel'ın corona virüs nedeniyle ara verilen çekimleri tekrar başladı.
  • 2
    Matt Damon'ın başrolünü Ben Affleck ile birlikte paylaştığı film İrlanda'da sete girdi.

  • 3
    Oscarlı oyuncu İrlanda'daki çekimler sırasında objektiflere takıldı.
  • 4
    14'üncü yüzyılda geçen The Last Duel filminde Damon, mulle model saçları ve peleriniyle bambaşka bir imaja büründü.
  • 5
    Damon'ın molalarda akıllı telefonunu elinden düşenmemis 600 yıllık farkı ortaya koydu.

  • 6
    Çekimler sırasında Damon, Jodie Comer ve film ekibinin sette aldığı corona virüs önlemleri dikkat çekti.
  • 7
    The Last Duel'da Matt Damon'a Ben Affleck, Adam Driver, Jodie Comer gibi yıldızlar eşlik edecek. Filmin 15 Ekim 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.


  • 8
    The Last Duel'ın konusu

    Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz.  Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız