Matt Damon, Thor: Love and Thunder kadrosuna katıldı

Matt Damon'ın, süper kahramanlarla dolu Marvel Evreni'nde yer alan; Thor: Love and Thunder'ın kadrosuna katıldığı resmen açıklandı.

Haberler 19.01.2021 - 11:01

  • 1
    Harvard Üniversitesi’nde başladığı İngilizce eğitimini yarıda bırakarak oyunculuğu tercih eden ve Hollywood'un zirvesine yerleşen Matt Damon, Marvel Sinematik Evreni'nde katıldı.

  • 2
    Daha önce Thor: Ragnarok'ta; Loki'yi tiyatro oyununda canlandıran sahte Loki karakteriyle kısa bir rol oynayan Damon'ın şimdi de Thor: Love and Thunder'da yer alacağı resmi olarak açıklandı.

  • 3
    50 yaşındaki oyuncunun bu kez daha büyük bir rolle ile seyirci karşısına çıkacağı iddia edildi. Avustralya basınından gelen haberlere göre şimdilerde Matt Damon ve ailesi, filmin çekimlerinin yapılacağı ülkede karantinada bulunuyor.  Avustralya'nın Amerika'ya göre çekimler için çok daha güvenli olduğu için tercih edildiği söyleniyor.
  • 4
    Thor: Love and Thunder'da Thor rolüyle bir kez daha Chris Hemsworth'ü izleyeceğiz. Ayrıca Asgard Kralı Valkyrie rolüyle Tessa Thompson; hasta bir kadından Thor'a dönüşmesi beklenen Jane karakteriyle Natalie Portman; Gorr The God Butcher rolüyle Christian Bale, Thor: Love and Thunder'da yer alacak.
  • 5
    Chris Pratt ise Guardians of The Galaxy ekibinden konuk olarak Thor'a katılacak. Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlendiği Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022'de vizyondaki yerini alacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız