Millie Bobby Brown: Amy Winehouse’u canlandırmak istiyorum

Hollywood’un geleceği parlak yıldızları arasında gösterilen, Millie Bobby Brown hayalinin Amy Winehouse’u canlandırma olduğunu itiraf etti. 

Haberler 03.10.2020 - 07:07

  • 1
    Stranger Things dizisinde canlandırdığı Eleven (11) karakteri ile Emmy dâhil olmak üzere birçok adaylık elde eden genç oyuncu Millie Bobby Brown, Hollywood’un geleceği parlak yıldızları arasında gösteriliyor. 2020'den sonra Godzilla vs. Kong, The Girls I've Been ve The Thing About Jellyfish'te rol alacağı kesinleşen 16 yaşındaki oyuncu gelecek planları hakkında konuştu.
  • 2
    Genç oyuncu Amy Winehouse’u anlatan bir filmde başarılı müzisyeni oynamaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.
  • 3
    Brown yaptığı açıklamalarda “Winehouse’un R&B, blues ve temel olarak tüm müzik kültürü içerisinde bir ikon olduğunu düşünüyorum. Müzik tarzını beğeniyorum ve hikâyesinden gerçekten etkilendim. Bu yüzden onu oynamak isterim” dedi.

  • 4
    Muhteşem bir caz gırtlağı, ödüle doymayan iki albüm, unutulmaz şarkıların sahibi, sansasyonel yaşamı, bitmek bilmeyen büyük aşkı, kabarık saçları, vintage giyimi, çılgın dövmeleri, modern ‘pin-up’ tarzı… Amy Winehouse yaşasaydı bugün 37. yaşında olacaktı.


  • 5
    23 Temmuz 2011 tarihinde henüz 27 yaşında iken hayatını kaybeden başarılı müzisyen Amy Winehouse’un (Sonsuza Dek 27 Kulübü'nün/ Forever 27 Club üyesi) hayatını anlatan bir biyografik film haberi ilk kez iki yıl önce babası Mitch Winehouse tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada, Amy Winehouse Foundation ile birlikte genç sanatçının hastalığının gerçek hikâyesinin anlatılması ile benzer durumlarda olan kişilere yardımcı olunabileceğinin amaçlandığı belirtildi. Baba Mitch Winehouse “İstediğimiz şey Amy’i olduğu gibi eğlenceli, parlak, alımlı ve dehşet verice hâliyle resmetmek” ifadelerini kullandı.

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız