Ödüllü piyanist Shikhiyev, konser alanına traktörle gitti

Çorum'un İskilip ilçesinde dünyaca ünlü ödüllü piyanist Tofig Shikhiyev, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için silah arkadaşları ile 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılında 300 yıllık tarihi değirmenin önünde konser verdi. Shikhiyev, konser alanına traktör römorku üzerinde götürüldü.

Haberler DHA 22.05.2019 - 13:45

  • 1
    İskilip Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinliğe katılan ünlü piyanist Tofig Shikhiyev, Yalak köyünde bulunan 300 yıllık su değirmeni önünde konser verdi.
  • 2
    Piyanist Shikhiyev, konser alanına traktör römorku üzerinde piyano çalarak gitti.
  • 3
    Tarihi değirmen önünde kendisini bekleyen davetlilerin alkışladığı piyanistin konseri katılımcılardan ilgi gördü. İskilip Kaymakamı Bestami Alkan, Milli Mücadele'nin 100'üncü yılı nedeniyle düzenledikleri etkinlikte piyanist Tofig Shikhiyev'i İskilip'te ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
  • 4
    Ödüllü piyanist Tofig Shikhiyev de böyle tarihi bir mekanda konser vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız