Örümcek Adam'ın kötü karakterleriyle ilgili yeni iddia

Corona virüs sinema dünyasındaki tüm projeleri etkilese de çekimlerine temmuz ayında başlanacağı duyurulan Örümcek Adam 3'ün (Spider-Man 3) kadrosuna dair yeni iddialar ortaya atıldı. Tom Holland ve Zendaya'nın başrollerinde olacağı filmin kötü karakterlerinin Kraven ve Scorpion (Akrep) olacağı öne sürüldü. İki karakter için ise 3 farklı oyuncunun ismi geçiyor.  

Haberler 21.03.2020 - 11:12

  • 1
    Marvel Sinematik Evreni’nde Örümcek Adam'a (Spider-Man) hayat veren Tom Holland'ın, serinin üçüncü filminin çekimlerine temmuz ayında Atlanta’da başlanacağını ve MJ karakterine hayat veren Zendaya’nın da projede olacağını açıklamasının ardından, yeni iddialar arka arkaya geldi. 

  • 2
    Serinin yeni filminde Kraven ve Scorpion (Akrep) adında iki kötü karakter olacağı iddia ediliyor.

  • 3
    Bilgi sızdıran kişiye göre Kraven karakteri için Henry Cavill düşünülüyor.
  • 4
    Scorpion için hedefte kim olduğuna dair haber yok ama dikkatli bazı hayranlar, Better Call Saul oyuncu kadrosundan Michael Mando’nun geçen hafta bir akrep imojisiyle beraber gizemli bir fotoğraf paylaştığını yakaladı.
  • 5
    Aynı iddiaya göre filmdeki rollerle ilişkilendirilen diğer iki oyuncu, Stranger Things’in Steve Harrington’u Joe Keery ve Jane Lynch.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız