Oscar’a aday olan yıldızların ilk tepkileri

2017 Oscar adayları dün açıklandı. Oscar adaylığı kazanan Hollywood'un ünlü isimlerinden ilk tepkiler gelmeye başladı. İşte Emma Stone, Ryna Gosling, Nicole Kidman, Dev Patel gibi ünlülerin Oscar adaylığı yorumları...

Haberler ntv.com.tr 25.01.2017 - 11:39 Son Güncelleme : 24.01.2018 - 15:43

  • 1

    Bu yıl 89’uncu kez verilecek Oscar ödülleri için adaylar açıklandı. Adaylar arasında En İyi Film de dahil, 13 dalda 14 adaylık alan ‘La La Land’ filmi öne çıktı.

  • 2

    İlk tepki, filmin başrol oyuncularından Emma Stone’dan geldi. Filmdeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Stone, “Ne sabah ama! Bu onurlandırmadan dolayı çok memnunum ve bu duyguyu La La Land ailemle paylaşmaktan dolayı da çok mutluyum” dedi. 28 yaşındaki oyuncu, “Bu filmde çok yetenekli, nazik ve tutkulu insanlarla çalışmış olduğum için çok şanslıyım” ifadesini kullandı.

  • 3

    Filmin bir diğer başrol oyuncusu 36 yaşındaki Ryan Gosling de En İyi Erkek Oyuncu adaylığı aldıktan sonra, “Akademi’nin La La Land’deki çalışmamı tanımasından dolayı memnunum. Gerçek bir işbirliğiydi, herkes filmdeki muhteşem işini o kadar cömertçe kabul etti ki, bu, filmi daha da özelleştirdi” dedi.

  • 4
    Lion filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığı kazanan Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman da “Bu yürekten filme verdiği onaylama için Akademi’ye teşekkür etmek istiyorum. Ama daha da önemlisi, kendilerini böyle savunmasız bir yere koydukları ve hikayelerini dünyayla paylaştıkları için Brierley ailesine teşekkür etmek istiyorum” ifadesini kullandı.
  • 5

    Nicole Kidman’la aynı filmde rol alan ve Saroo Brierley karakterine hayat veren Dev Patel de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylığı kazanmasının ardından, “Dürüst olmak gerekirse, haber henüz benim beynime girmedi ama etrafımdaki güzel gülümseyen yüzlere bakıyorum... Sevdiğim kişilerin yüzleri. Yoğun bir minnettarlık hissediyorum” yorumunu yaptı. 26 yaşındaki Hint kökenli Amerikalı oyuncu, “Bu, hayatımın en unutulmaz deneyimlerinden biri olacak” dedi.

  • 6
    En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen ve ilk adaylığını kazanan 33 yaşındaki oyuncu Andrew Garfield, “Bu benim ilk adaylığım oluyor ve inanamıyorum. Filmle çok gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.
  • 7
    2008 yılında En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilen Viggo Mortensen, bu yıl da Captain Fantastic filmindeki performansıyla aynı dalda adaylık kazandı. 58 yaşındaki aktör, “Filmimizin şans elde edeceğini umuyordum ve Captain Fantastic’i temsil ettiğim için çok gururluyum” ifadesini kullandı. Mortensen ayrıca, “Filmimizin kalbi ve beyni var. Eğlendiriyor, ilham veriyor ve eşit ölçülerle dürüst iletişimi cesaretlendiriyor. Keşke sinemayı seven ve beni buna teşvik eden annem de burada olsaydı ve bu anın tadını çıkarsaydı” dedi.
  • 8

    Fences filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adayı olan 51 yaşındaki Viola Davis, “Bu sıradışı ve önemli filmi ve benim oradaki çalışmamı tanıyan Akademi’ye teşekkür ederim. Denzel (Washington) dümende olduğun için sana da teşekkür ederim” dedi.

    OSCAR TÖRENİNE TRUMP ETKİSİ NASIL OLACAK? İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız