Peter Dinklage / Tyrion Lannister: Ölüm iyi bir çıkış yolu olabilir

Game of Thrones dizisinde Tyrion Lannister karakterine hayat veren ve rolüyle bu yıl “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kucaklayan Peter Dinklage, final sezonuyla ilgili açıklamalarına devam ediyor. Daha önce Tyrion için dizi çok güzel bitiyor. Trajik olsun ya da olmasın” diyen 49 yaşındaki oyuncu şimdi de isim vermeden rol arkadaşlarından biriyle ilgili konuştu.

Haberler 17.10.2018 - 09:57

  • 1
    Game of Thrones önümüzdeki aylarda ekrana veda etmeye hazırlanırken başrol oyuncuları finali yorumlamaya devam ediyor. Veda sırası bu kez Tyrion Lanniester rolünde izlediğimiz Peter Dinklage’indi.

  • 2
    Dizinin son derece güzel bir finale sahip olduğunu belirten Dinklage "Ne olursa olsun, ölüm iyi bir çıkış yolu olabilir" dedi.
  • 3
    Diziyi kronolojik çekmedikleri için son set gününde final havasına giremediğini söyleyen ünlü oyuncu, son gün buruk bir sevinç duyduğunu belirtti.

  • 4
    Dinklage’in gündemindeki bir başka konu, ismini vermekten kaçındığı bir rol arkadaşıyla ilgiliydi.
  • 5
    Son gün çekimlerinin fazlasıyla zorlu geçtiğini belirten Dinklage, “Oyuncunun ya da karakterin ismini vermeyeceğim ancak dizinin genç oyuncularından biri geçtiğimiz sezonun çekimlerini tamamladıktan sonra herkes darmadağın oldu. Bu kişi sette büyümüştü, anlıyorsunuz değil mi? Çocuklardı; şimdi ise birer yetişkinler ve işlerini tamamladılar. Sanki onların çocukluğa veda etmesine tanık olduk gibi. Game of Thrones’un yalnızca bir dizi olduğunu biliyorum ancak bizim hayatımızın içindeydi” dedi.

  • 6
    Game of Thrones’un final sezonu, 2019’un ikinci çeyreğinde izleyici karşısına çıkacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız