Ryan Gosling, Margot Robbie’li Barbie filminde Ken'i canlandıracak

Yarı animasyon, yarı gerçekçi çekilecek olan Barbie filminin başrolünde Margot Robbie'ye eşlik edecek isim belli oldu. Ryan Gosling, Ken rolü için imza aşamasına geldi. 

Haberler 26.10.2021 - 09:07

  • 1
    2016 yılından beri hayata geçirilmesi planlanan Barbie filminden sıcak gelişmeler yaşanıyor. Suicide Squad, Dreamland, Ben Tonya gibi filmlerle yıldızı parlayan Margot Robbie'nin ikonik oyuncağa hayat vereceği film için Ryan Gosling ile görüşmeler son noktaya geldi.
  • 2
    İki kez Oscar adayı olan oyuncu, aynı zamanda senaryoyu Noah Baumbach'la birlikte yazan Greta Gerwig'in yöneteceği Warner Bros ve Mattel filminde Ken karakterini canlandırmak için imza aşamasında.
  • 3
    Robbie; projede çifte görev yapıyor. 31 yaşındaki oyuncu ikonik Mattel bebeğini oynamanın yanı sıra, geçen yılki Oscar ödüllü Promising Young Woman filmini yapan LuckyChap Entertainment adı altında filmin yapımcılığını üstleniyor.

  • 4
    Barbie'nin yapımcıları arasında LuckyChap'ten Tom Ackerley ve Josey McNamara; Mattel'den Robbie Brenner ve Ynon Kreiz; ve David Heyman bulunuyor.

  • 5
    Barbie'nin hikayesini beyaz perdeye uyarlama planları son yıllarda birkaç kez tekrarlandı. Son olarak, Robbie, Gerwig ve Baumbach sırasıyla 2018 ve 2019'da projeye dahil olduklarında işler tam gaz devam etti.
  • 6
    Temmuz ayında, Barbie"nin 2023'ün başlarında WB'nin Londra'daki Leavesden Stüdyolarında prodüksiyona başlayacağı ve 2023'ün sonlarında sinemalarda gösterime gireceği bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız