Selena Gomez’den Zoom’la kaydedilmiş İspanyolca albüm

Meksika kökenli ABD’li şarkıcı Selena Gomez, ilk kez tamamı İspanyolca şarkılardan oluşan bir EP çıkardı. Gomez, salgın nedeniyle şarkılarını Zoom aracılığıyla kaydetti. 

Haberler ntv.com.tr 10.02.2021 - 07:02

  • 1

    Ünlü şarkıcı Selena Gomez, Revelación adlı ilk İspanyolca EP’sini (az sayıda şarkı içeren albüm) 12 Mart’ta çıkarıyor. Meksika kökenli ABD’li şarkıcı, albüm şarkılarını Covid-19 salgını nedeniyle Zoom kullanarak kaydettiğini açıkladı.

  • 2

    Gomez, sosyal medya paylaşımında, projedeki en büyük işbirlikçilerinden biri olan Venezuelalı şarkıcı Elena Rose ile ne kadar çalışmak istediğini ve isteğini yerine getirdiği için mutlu olduğunu anlattı.

    Gomez, “Elena Rose kalbimi gerçekten anladığını ve bu projeyle söylemek istediklerimi gerçekten anladığını düşündüğüm inanılmaz bir kadın şarkı yazarı” dedi.

  • 3

    Ünlü şarkıcı, ocak ayının başlarında, sonunda İspanyolca şarkılardan oluşan bir albüm yayınlayacağından bahsetmişti.

    Gomez, EP’sinde yer alan De Una Vez şarkısını 14 Ocak’ta yayınlamış, 29 Ocak’ta da ikinci şarkısı Baila Conmigo’yu çıkarmıştı.  

  • 4

    “LATİN MÜZİĞİ AYNI HİSTE BİRLEŞTİRİR”

    Gomez, Apple Music'e verdiği röportajda, şunları söylemişti:

    “Bir İspanyolca projesi üzerinde çalışmak 10 yıldır yapmak istediğim bir şeydi. Çünkü mirasımla çok gurur duyuyorum ve gerçekten bunun olmasını istediğimi hissettim. Bunun mükemmel bir zamanlama olduğunu hissediyorum. Dünyadaki tüm bölünmelerin yanında, Latin müziğinde tüm dünyadan insanlara aynı hissettiren bir şey var, anlıyor musunuz?”

  • 5

    “KEŞKE DAHA ÇOK İSPANYOLCA BİLSEYDİM”

    Gomez, geçmiş yıllarda verdiği bir röportajda, “Her gün aynaya bakıp, ‘Keşke daha çok İspanyolca biliyor olsaydım’ diye düşünüyorum. Çoğu zaman kariyerimi kültürümden ayırmaya çalışıyorum çünkü insanların beni, kim olduğumu bilmeden yalnızca görünüşüme göre yargılamalarını istemiyorum. Şimdiyse her şeyden çok Meksika kökenimle gurur duyuyorum. Fakat yine de İspanyolcaya ağırlık vermem gerekiyor!” demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız