Tayfa 35 sergisi Akaretler 35 numarada sanatseverleri bekliyor

Akaretler 35 numarada 8-19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek Tayfa 35 başlıklı sergi, Vision Art Platform’un yolculuğuna birlikte çıktığı 15 sanatçının lansmanı olma niteliği taşıyor.

Haberler 07.09.2021 - 16:39

  • 1
    Vision Art Platform, toplumun en kırılgan kesiminlerinden birini oluşturan sanatçılar için üretimin, paylaşmanın, yer değiştirmenin ve her anlamda beslenmenin bu derece zorlaştığı bir dönemde, fırtınanın tam kalbinde bir buluşma noktası olmak niyetiyle yola çıktı. Düşüncenin ve pratiğin, ekonomik ve entellektüel dayanışma ilişkilerinde mayalanması için bir sığınak olmayı hedefledi. Sınırların, kimliklerin ve tanımların kaygısına düşmeden, öyküsünü yazmayı da tayfasına bıraktı.
  • 2

    SERGİ, AKARETLER 35 NUMARADA

    8-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Tayfa 35 başlıklı sergi, Vision Art Platform'un yolculuğuna birlikte çıktığı 15 sanatçının lansmanı olma niteliği taşıyor.

  • 3
    IOstanbul Art Week kapsamında gerçekleşen sergi, izleyicileri Akaretler 35 numarada bir serüvenin başlangıcına tanık olmaya davet ediyor.
  • 4
    Serginin sanatçıları: Mert Acar, Pınar Akkurt, Tanzer Arığ, Majid Baharan, Leyla Emadi, Serra Kuşkaya, Albena Martinova, Mehmet Öğüt, Işık Özçelik, Sevim Sancaktar, Çağrı Saray, Candaş Şişman, Nermin Ülker, Ufuk Yılmaz, Semih Zeki.
  • 5
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız