Tepkilerin ardından bir fotoğraf daha: Lauren Boebert'den silahlı Noel fotoğrafı

ABD Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçi Kentucky Milletvekili Thomas Massie’nin ailesiyle çekildiği silahlı Noel fotoğrafının ardından benzer bir poz Cumhuriyetçi milletvekili Lauren Boebert'den geldi. Fotoğrafta silah tutan dört çocuğuyla birlikte Noel ağacının önünde poz veren Boebert tepkilerin hedefi oldu. 

Haberler 10.12.2021 - 10:22

  • 1
    ABD Temsilciler Meclisi üyesi Thomas Massie'nin silahlı Noel aile fotoğrafının tepkiyle karşılanmasının ardından bir diğer Cumhuriyetçi vekil Lauren Boebert çocuklarının elinde saldırı tüfekleriyle poz verdiği bir Noel fotoğrafı paylaştı.


  • 2
    Boebert, Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafa, "Boebert ailesi arkanızı kolluyor, Thomas Massie! (Ama sizin için fazla cephanemiz yok)" notunu düştü.


  • 3
    İlk silahlı Noel fotoğrafını paylaşan vekil Massie, 'Noel babadan cephane isteyerek, "Noel’iniz kutlu olsun. Noel baba, lütfen cephane getir" demişti.


  • 4
    Fotoğrafları "korkunç" olarak tanımlayan sosyal medya kullanıcıları, vekillere tepki gösterdi.


  • 5
    Silah taşıma sevdasını her fırsatta dile getiren Cumhuriyetçi vekil Boebert, daha önce de Zoom üzerinden düzenlenen çevrimiçi bir komite toplantısına, raflarında tüfeklerin göründüğü bir kitaplığın önünde konuşarak katılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız