Tom Holland: Kısa James Bond olurum

Tom Holland, bir türlü seyirciyle buluşamayan No Time to Die'ın yayınlanmasıyla birlikte James Bond serisine veda edecek olarn Daniel Craig'in yerine aday olduğunu açıkladı. 

Haberler 13.02.2021 - 08:42

  • 1
    Geçen yıl mart ayında beri seyirciyle buluşmaya hazırlanan James Bond serisinde; beşinci ve son kez 007 karakterini canlandıracak Daniel Craig sonrası role kimin getirileceği tartışılmaya devam ediyor. Craig'in yerine en büyük adaylar Henry Cavill ve Tom Hardy gösterilse de Örümcek Adam'ın (Spider-Man) başrol oyuncusu Tom Holland yeni James Bond olmak istediğini söyledi.
  • 2


    Variety'e konuşan 24 yaşındaki oyuncu, “Sinemayı seven biri olarak, ikonik James Bond'u da hayata geçirmek isterim. Takım elbise içinde iyi görünürüm. Kısa Bond olurum” dedi.

    İşte Daniel Craig'in yerine aday gösterilen diğer isimler... 

  • 3

    James Norton


    War & Peace ve McMafia dizilerinin yıldızı, kısa süre önce The Independent'a, Bond'u oynamak bağımsız filmlerdeki rollerden fedakarlık etmek anlamına gelecekse kendisi için bunu yutmamın zor olacağını söyledi.

  • 4

    Sam Heughan


    The Outlander dizisinin yıldızı daha önce Sean Connery'nin 007'i canlandırmasından bu yana ilk kez Bond'u İskoçya'ya geri getirmek istediğini söylemişti. 40 yaşındaki oyuncu, "Tabii ki rüya gibi bir rol ve bir İskoç Bond'u olurdu. Kim başka bir İskoç Bond görmek istemez ki!" demişti.

  • 5
    Tom Hiddleston

    Birkaç yıl önce Bond yapımcısı Barbara Broccoli'yle görüşmesinin haber olmasından sonra, 39 yaşındaki Hiddleston'un bir sonraki Bond olacağına dair pek çok söylenti çıktı. Ancak Hiddleston, 2016'da hayranlarına “Dürüst olmak gerekirse sizden fazlasını bilmiyorum" dedi.
  • 6
    Richard Madden

    Bodyguard ve Game of Thrones dizilerinin 34 yaşındaki yıldızı, daha önce GQ'ya "İnsanlar beni bu role layık gördüğü için adımın anılmasından fazlasıyla gurur duyuyorum. Çok gururlandım ve minnettarım. Bu dahil olmaya can atılacak gerçekten harika bir şey" dedi.
  • 7

    Jack Lowden

    Lowden, olası Bond adayları arasında önde gösteriliyor ancak Dunkirk filminin 30 yaşındaki oyuncusu, Craig'in rolden ayrılmasını asla istemediğini söyledi. GP'ye konuşan Lowden, "Ben büyük bir Daniel Craig hayranıyım ve Bond'u canlandırmayı bırakması gerektiğini düşünmüyorum" dedi. 

  • 8
    Michael Fassbender

    43 yaşındaki Fassbender, daha genç bir oyuncunun veya bir kadının rolü alması gerektiğini düşündüğü için kendini hariç bıraksa da 007 rolünün favorilerinden biri. GQ dergisine verdiği röportajda 007 rolüne isteyip istemediği sorulduğunda Fassbender, "Dürüst olmak gerekirse, hayır" demişti.
  • 9
    Idris Elba

    Luther dizisinin 48 yaşındaki yıldızı Elba'nın Daniel Craig'in yerini almasına uzun zamandır olacak gözüyle bakılıyor ancak Elba, Event'e şunları söyleyerek söylentileri dağıtmaya çalışmıştı: Bond, dünyanın en büyük yapımlarından biri ve bu nedenle, nihayetinde onu kim oynarsa oynasın, onu yaşar. Tam da o karakter oluyor ve uzun yıllar o karakter olarak biliniyorsun. Şu an hâlâ Idris'le yan yana yaşayabilecek karakterler yaratıyorum. Beni ele geçiren ve tek başına beni tanımlayan karakterler değil.
  • 10
    Tom Hardy
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız