Viola Davis yanıtladı: Aldatan eş affedilir mi?

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ının en güçlü adaylarından Viola Davis, filmde canlandırdığı karakterin kararına gönderme yaparak, “Aldatan eş affedilir mi” sorusunu yanıtladı.

Haberler 19.02.2017 - 13:44

  • 1

    ‘How to Get Away With Murder’ filmindeki rolüyle 2015’te Emmy kazanan ve Emmy alan ilk siyahi kadın olan Viola Davis, ‘Fences’ filmindeki rolüyle ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ Oscar’ına aday.

  • 2

    Üç kez Oscar adaylığı kazanan ilk siyahi kadın oyuncu olan Davis, “Hiçbir zaman ödül törenlerine gitmeden önce eğer kazanırsam ne söylerim diye teşekkür metni hazırlamadım ya da ayna önünde söyleyeceklerimi çalışmadım. Sadece mükemmel bir oyuncu olmaya, hangi sahne olura olsun çıkınca en iyisini yapmaya odaklandım” dedi.

  • 3

    ‘Fences’ filminde 18 yıllık evliliğin sonunda aldatılan ve bunu affeden Rose karakterini canlandıran Davis, Hürriyet’e verdiği röportajda, affetme kararına dair düşüncelerini şöyle açıkladı:

  • 4

    “Rose’un affetme kararına kesinlikle anlam verebiliyorum, eşini neden affettiğini anlıyorum. Etrafımdaki kadınlara ‘Eğer kocanız sizi aldatsa affeder misiniz’ diye sordum, hepsi, ‘Asla mümkün değil, şöyle yaparım, böyle yaparım, mahvederim’ gibi cevaplar verdi. Sonra ikinci sorumu sordum: ‘Kocanın bu yasak ilişkiden bir çocuğu olsa ve annesi onu doğururken ölse, bebeğe bakar mısın?’ Yüzde 99’u ‘Bakarım’ dedi. Kadınları birleştiren nokta işte tam burada ortaya çıktı.”

  • 5

    “Affetmek nedir” sorusunun kesin bir tanımı olmadığını söyleyen Davis, “Ünlü bir psikolog ‘Başına gelen umulmadık geçmişin tüm umutlarından vazgeçmek’ demiş” yorumunu yaptı.

  • 6

    “Rüya evlilik var mı” diyen Davis, “Belki vardır ama anlaşmazlıklar her zaman evliliklerin bir parçası olacak, her zaman kadın erkekten daha fedakar olacak, baba ile oğul arasında problemler yaşanacak. Her zaman mutlu olmak mümkün değil. Bizim DNA’larımız bu şekilde çalışıyor” şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız