Vizyona giren filmler ne kadar izlendi?

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan, tahminlerin ve Recep İvedik serilerinin altında bir performansla 252 bin 458 seyircilik açılış yaparak hafta sonu en çok izlenen yapım oldu. Peki ama vizyondaki filmler ne kadar izlendi? İşte gişe rakamları... (Rakamlar Box Office Türkiye'den alınmıştır)

Haberler ntv.com.tr 13.02.2018 - 10:47

  • 1
    Recep İvedik filmleriyle gişe rekortmeni bir seriye imza atan Şahan Gökbakar, bu serinin dışına her çıktığında standardının gölgesiyle karşılaştı. Gökbakar'ın bir diğer filmi Celal ile Ceren de Recep İvedik filmlerinin gerisinde bir gişe performansı sergilese de, 2.853.772 seyirciyle en çok seyirci çeken yerli romantik komedi filmi olmayı başarmıştı.
  • 2

    Recep İvedik filmleriyle tür olarak daha çok paralellik gösteren Osman Pazarlama ise 2 milyona yakın toplam seyirci sayısıyla görece düşük bir performans sergilemişti. Gökbakar'ın 9 Şubat'ta gösterime giren yeni filmi Kayhan; oyuncunun, Recep İvedik serilerinin açılış rakamlarının gerisinde kaldı. Sekiz yüzü aşkın salonda gösterime giren Kayhan, vizyondaki ilk üç gününde 252.458 seyirci tarafından izlendi.

    "Kayhan" fragmanı

  • 3

    Serra Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği, bir önceki hafta sonunun lideri Cebimdeki Yabancı, ikinci hafta sonu düşüş oranını yüzde 21 seviyesinde tutarak başarılı bir sonuca daha imza attı ve hafta sonunu 136.422 seyirciyle geride bıraktı. Film böylelikle on günde toplam 447.741 seyirciye ulaşmış oldu.

    "Cebimdeki Yabancı" fragmanı

  • 4

    Fifty Shades serisinin finalini gerçekleştiren Özgürlüğün Elli Tonu (Fifty Shades Freed) ise selefi ikinci filmin açılışına yakın bir performans gösterdi ve 131.439 seyirciyle listeye üçüncü sıradan giriş yaptı. Üçüncü filmin bu açılışıyla Fifty Shades serisi Türkiye'de toplam 1,5 milyon seyirciyi geride bırakmış oldu.

    "Özgürlüğün Elli Tonu" fragmanı

  • 5

    Labirent: Son İsyan (The Maze Runner: The Death Cure), üçüncü hafta sonunda 78.736 seyirciyle dördüncü sırasında yer alırken, Gupse Özay'ın başrolünde yer aldığı Deliha 2, 74.660 seyirciyle beşinci sırada kendine yer buldu. Toplamda 1.961.855 seyirciye ulaşan film, böylelikle Özay'ın filmografisinde en çok seyirciye ulaşan yapım olmuş oldu.

    "Labirent: Son İsyan" fragmanı 

    "Deliha 2" fragmanı

  • 6

    Bu hafta vizyona giren; "Güzel Adam Süreyya" 2.494, "İyi Günler" 309 ve "Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası" ise 13.890 kişi tarafından izlendi. 

    "Güzel Adam Süreyya" fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız