Yazar Shanna Hogan çocuğunun yanında geçirdiği kaza sonrası öldü

New York Times çok satanlar listesinde yer alan yazar Shanna Hogan; evinin havuzunda, çocuğunun yanında bilinçsiz halde bulundu. Bir süre hastanede tedavi gören gerçek suç kitabı yazarı kurtarılamadı. (Fotoğraflar: Facebook) 

Haberler 15.09.2020 - 10:18

  • 1
    Dancing with Death (Ölümle Dans) ve Picture Perfect: The Jodi Arias Story (Kusursuz: Jodi Arias'ın Hikayesi) kitaplarıyla tanınan gerçek suç kitabı yazarı Shanna Hogan; eşi Matt LaRussa tarafından evindeki havuzda can yeleği giymiş çocuğunun yanında bilinçsiz halde bulundu.

  • 2
    27 Ağustos'ta yaşanan olay sonrası hastaneye kaldırılan ve tedaviye alınan ünlü yazar, kurtarılamadı.
  • 3
    New York Times çok satanlar listesinde yer alan Hogan, aynı zamanda Arizona Eyalet Üniversitesi Walter Cronkite Gazetecilik ve Kitle İletişim Okulu'nda misafir profesördü.
  • 4
    The Arizona Republic'e konuşan arkadaşı Christia Gibbons, "O herkesi önemserdi ve ister arkadaşlık ister kişisel konularda rehberlik ya da akıl hocalığı olsun, hayatlarını daha iyi hale getirmek için elinden geleni yapardı" dedi.

  • 5
    Hogan'ın editörü Charles Spicer ise "Shanna Hogan cesur bir gazeteci, yetenekli bir yazar, doğuştan bir podcast yıldızı ve sevgi dolu, hevesli bir anneydi. İlk kez anne olmuştu. Editörü olarak konuşursam, birlikte çalışmak için bir düştü, dört dörtlük bir profesyoneldi; aynı zamanda doğal sıcaklığı ve nefis eğlence anlayışıyla nazik ve düşünceli bir insandı" diye konuştu. 

  • 6

    Hogan'ın kocası Matt LaRussa  yaşanan kaza sonrası yaptığı açıklamada "Aşkım cennetten iki oğluna bakıyor. Onu çok özledik. Yardım eden herkese teşekkür ederim" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız