Yeşilçam'ın yıldızı Coşkun Göğen'den üç film birden

 Antalya'da yaşayan usta oyuncu Coşkun Göğen (75), üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını söyleyen Göğen, iki film için de anlaştığını aktardı.

Haberler DHA 13.10.2020 - 12:29

  • 1

    Antalya'da bir plajda eğlence müdürü olarak görev yapan Yeşilçam'ın ünlü ismi Coşkun Göğen, üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. 

  • 2
    Göğen, Aydemir Akbaş'ın da rol aldığı komedi filminin hazırlıklarına başladı. Pandemi nedeniyle çekimleri bir süreliğine ertelenen film, Antalya ve Alanya'da çekilecek.

  • 3
    Komedi filminin yanı sıra iki film için de görüşme yaptığını, senaryoda anlaştıklarını ve çekim gününü beklediğini kaydeden usta oyuncu, "Çalışmayı çok seviyorum. Sinema benim ruhumu yenileyen bir sektör. Ardı ardına gelen projeleri değerlendirmemek olmazdı. Şimdi alt oyuncu kadrolarının toparlanmasını bekliyoruz. Ardından setler kurulacak ve çekimler başlayacak" diye konuştu.

  • 4
    İşi gereği gündelik bakımına özen gösterdiğini sözlerine ekleyen Göğen şöyle konuştu: "Hayatımda üç şeyi değiştirmiyorum. Birincisi sinema, ikincisi et aldığım kasabı, üçüncüsü tıraş olduğum berberi. Benim vazgeçilmezim bunlar. Her daim bakımlı olmam gerekiyor."
  • 5
    "Devlet memuru gibi evden çıktığımda saçım ve sakalım temiz olmalı. En başka kendime saygı duyuyorum. 10 yıllık kuaförüm Ahmet Aydın neyi nasıl istediğimi çok iyi bilir. Koltuğuna otururum, tıraş eder beni, süsler ve işe uğurlar"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız