Evlenme teklifi yapılabilecek en güzel yerleri bulanlara 10 bin dolar

Sevgiliniz ya da eşinizle birlikte Avrupa'yı birlikte gezmek için 10 bin dolar (60 bin TL) maaş almaya ne dersiniz? Bunun için tek yapmanız gereken, evlenme teklifi yapılabilecek en romantik yerleri bulmak...

Haberler ntv.com.tr 10.02.2020 - 14:54

  • 1

    Amerikan mücevher markası Robbins Brothers, markanın 'Evlenme Teklifi Elçiliği'ni yapacağı şanslı çifti arıyor. Elçi olacak çift, Avrupa'da evlenme teklifi edilecek birbirinden güzel 20 lokasyon bulup buraları detaylı bir şekilde belgeleyecek.

  • 2

    Daha da iyi haber; bu işi boş zamanlarınızda programsız bir şekilde yapabileceğiniz için tam zamanlı çalıştığınız işinizi bırakmak zorunda kalmayacaksınız. Bu pozisyon 10 bin dolar (60 bin TL) seyahat bütçesi ile birlikte nereli olduğunuza bağlı olarak saatlik bir ücreti de içeriyor.

  • 3

    Başvuru yapan çiftler kabul edilebilmek için, neden bu rol için doğru adaylar olduklarını anlatan bir dizi soruya cevap vermek ve markanın internet sitesine bir de video yüklemek zorundalar.

  • 4

    Robbins Brothers markasının aradığı 'Evlenme Teklifi Elçisi’ olabilmek için evli olmak gerekmiyor. İnternet sitesinde belirtildiği üzere seçilecek çiftlerin, sosyal medyada aktif olmaları ve bunun yanı sıra bir de 'ciddi bir ilişki' yaşıyor olmaları gerekiyor.

    'Evlenme Teklifi Elçisi' başvuruları, 14 Şubat 2020’de açılarak 28 Şubat 2020 tarihinde sona erecek. Kazanan şanslı çiftler ise 6 Nisan 2020'de açıklanacak.

  • 5

    Markanın geçtiğimiz yıl açmış olduğu 'Amerika’da seyahat etme şansına ulaşacak çift' pozisyonuna on binlerce başvuru yapıldığını göz önüne alırsak, 'Evlenme Teklifi Elçisi' için başvuruda bulunacak olan çiftleri, ciddi bir rekabet beklediğini söyleyebiliriz.

  • 6

    Firmanın 'Evlenme Teklifi Elçisi' için internet sitesinde yayınlamış olduğu ilan ise şu şekilde:

    "Geleceğinizle öğrenmeye hazır olun! Başarınıza büyük önem veriyoruz. Robbins Brothers, çiftlere hayatlarının en mutlu anlarını yaşamalarını yardımcı olmaya kendini adamıştır ve bu konuda uzmanlaşmıştır. Bu olağanüstü tecrübeleri, tutarlı bir şekilde çiftlere sunmak ise yetenek, özveri ve gerçekten özenli profesyoneller gerektirir. Kendini bu derece işine adayan işe aldığımız profesyonellere ise karşılığında sektördeki en güçlü ücret paketini sunuyoruz. Bünyemizde, mali ödüller kadar takdir ve diğer ödüllere de değer veriyoruz. Aynı zamanda kariyerinizde sürekli olarak gelişebilmeniz için uzman yöneticiler eşliğinde mentorluk (rehberlik) şansı da sağlıyoruz" 

  • 7

    Başvuru yapacaklara küçük bir ipucu: Avrupa'daki en romantik noktaların Paris, Venedik ve Roma olduğunu belirten bazı araştırmalar bulunmakta.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız