Galaksiler ötesi seyahat

2020 yılı seyahat açısından tüm dünya için şanssız bir yıl oldu. Ancak umutsuzluğa kapılmadan hayal kurmaya devam etmek şu an yapabileceğimiz en iyi şeylerden biri. Disney World de geçtiğimiz günlerde bu hayallerimize ilham verecek bir açıklama ile karşımıza çıktı. Özellikle Star Wars hayranlarını çok heyecanlandıracak bu ilginç konaklama deneyimi misafirlerine iki gün iki gece boyunca filmin evreninde yaşama şansı sunacak.

Haberler ntv.com.tr 27.11.2020 - 10:59

  • 1

    Seyahat kısıtlamaları kalktığında Star Wars (Yıldız Savaşları) evrenine yolculuk etmeye ne dersiniz?

  • 2

    Florida’daki Walt Disney World Resort bünyesine inşası süren Star Wars oteli Star Wars: Galactic Starcruiser'ın ilk görselleri de bu açıklama ile birlikte sunuldu.

    Görsellere baktığınızda bu konaklama deneyimini yaşayacak kişilerin kendilerini gerçekten de dünyanın dışında, uzak bir galakside hissedeceği ve kendi Star Wars macerasının kahramanı olacağı anlaşılıyor. 

  • 3

    Fütüristik kabin tasarımı, duvarlara yerleştirilmiş ranza yataklar ve odanın ‘penceresinden’ görünen uzay manzarasıyla tamamlanmış.

  • 4

    Galactic Starcruiser’da sunulan deneyim sadece konaklanan oda ile sınırlı değil elbette. Bu iki günlük seyahati iyice benzersiz kılacak aktiviteler de düşünülmüş.

    Işın kılıcı eğitimi, karakterlerle tanışma ve hatta kurgusal Batuu gezegenine bir yolculuk da konaklamaya dahil! Misafirler kendilerine sunulan menülerde ise mavi süt gibi intergalaktik lezzetleri bulabilecek!

  • 5

    2021’de hizmete girmesi öngörülen bu özel konaklama deneyimi seyahat kısıtlamalarından sıkılıp kendilerini çok ama çok uzaklara atmak isteyenlerin favorisi olacağa benziyor!

    Kaynak: Brandlifemag.com

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız