Netflix'teki en iyi seyahat ve yemek temalı içerikler

Netflix insana ilham veren ve içindeki seyahat aşkını körükleyecek ufuk açan yapımlarla dolu. İşte seyahat tutkunlarının kaçırmaması gereken birbirinden güzel Netflix içerikleri... (Hazırlayan: Serdar UZUN - serdar.uzun@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 14.06.2019 - 11:01 Son Güncelleme : 11.03.2020 - 14:19

  • 1

    Dark Tourist (Kara Turist) - 2018

    Gazeteci David Farrier, nükleer bir göl ve lanetli bir orman gibi dünya üzerindeki sıra dışı ve genellikle dehşet verici turistik yerleri ziyaret ediyor.
  • 2

    Expedition Happiness - 2017

    Bir film yapımcısı ve müzisyen kız arkadaşı, köpekleriyle beraber destansı bir yolculuğa çıkıyor ve yenilenmiş bir okul otobüsüyle Kuzey Amerika'yı boydan boya geziyor.
  • 3

    Jack Whitehall: Travels With My Father (Jack Whitehall: Babamla Yolculuk) - 2017

    İngiliz komedyen Jack Whitehall ve tutucu babası Michael, aralarındaki bağı güçlendirmek için yabancı topraklarda sıra dışı ve eğlenceli seyahatlere çıkarlar.
  • 4

    Extreme Engagement - 2019

    Nişanlı bir çift, farklı kültürlerdeki evlilik âdetlerini araştırmak üzere bir yıl boyunca dünyayı geziyor. Bu yolculuk onları yakınlaştıracak mı yoksa uzaklaştıracak mı?
  • 5

    A Walk in the Woods (Hayatımın Yolculuğu) - 2015

    Bir seyahat yazarı, Apalaş Patikası'nı yürümeye karar verir ve uzun zamandır görüşmediği, esprili eski bir alkolik olan en iyi arkadaşını da bu yolculukta yanına alır.
  • 6

    Ainori Love Wagon: Asian Journey - 2017

    Yedi erkek ve kadın, pembe bir minibüsle gerçek aşkı arıyor. Yabancılarla çıktıkları Asya yolculuğundaki amaçları, Japonya'ya çift olarak dönmek.
  • 7

    National Parks Adventure (Ulusal Parklar Macerası) - 2016

    Robert Redford'ın seslendirdiği belgesel Amerika'nın muhteşem parklarındaki büyüleyici manzaraları, tarihî alanları ve el değmemiş vahşi doğayı gezintiye çıkıyor.
  • 8

    Restaurants On The Edge - 2020

    Üç yemek ve tasarım uzmanı, başarısız restoranları muhteşem manzaralarının ötesine taşımak ve onları yerel kültürle bağlayıp yeniden canlandırmak için dünyayı dolaşıyor.
  • 9

    The Kindness Diaries - 2017

    Leon Logothetis, klasik motosikletine ve yabancıların iyiliğine güvenerek dünyayı geziyor. Yapılan yardımlara ise beklenmedik, ilham verici şekillerde teşekkür ediyor.
  • 10

    Paul Hollywood's Big Continental Road Trip (2017)

    Kemerlerinizi bağlayın! Otomobil meraklısı ünlü şef Paul Hollywood, Fransa, İtalya ve Almanya'nın arabaları ile kültürünü incelerken sizi hızlı bir yolculuk bekliyor.
  • 11

    Ugly Delicious - 2020

    Gereksiz her şeyden arınmış saf lezzet. Yıldız şef David Chang, dünyanın en tatmin edici yemeği için arkadaşlarını ağız sulandırıcı, kültürler arası bir ava çıkarıyor.
  • 12

    Like Father - 2018

    Düğün günü terk edilmesinin ardından işkolik bir reklam şirketi yöneticisi, balayını geçireceği Karayipler gemi turuna uzun süredir görüşmediği babasıyla katılır.
  • 13

    The Last Shaman (Son Şaman) - 2016

    Genç bir adamın içinde bulunduğu bunalımdan kurtulmak için çıktığı spritüel bir yolculuğu alan film aynı zamanda Latin Amerika ve Amazonların renkli kültürel yapısı ile göz alıcı coğrafyasını tanımak için de iyi bir fırsat.

  • 14

    Journey to Greenland (Grönland'a Yolculuk) - 2016

    Grönland'da ücra bir köye yerleşmek üzere Paris'ten kaçan iki yarı-zamanlı aktör, kadim İnuit kültürüyle ilgilenir ve beklenmedik bağlar kurar.
  • 15

    Footprints, the Path of Your Life (Ayak İzleri, Hayatınızın Yolu) - 2016

    Bu belgesel film, 500 mil uzunluğundaki Camino de Santiago yolunu yürümeyi kabul eden 10 adamın güçlerini ve inançlarını sınadıkları 40 gün süren yolculuğu anlatıyor.
  • 16

    Somebody Feed Phil - 2018

    "Everybody Loves Raymond"ın yaratıcısı Phil Rosenthal, dünyayı dolaşıp Bangkok, Lizbon, Meksika ve diğer şehirlerin yerel mutfaklarını ve kültürlerini öğreniyor.
  • 17

    The Fundamentals of Caring (Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu) - 2016

    Bu etkileyici dostluk komedisinde, engelli bir genç ve bakıcısı ilginç şeyler görmek için bir yolculuğa çıkarlar, fakat sonunda umudu ve dostluğu keşfederler.
  • 18

    Seven Years In Tibet (Tibet'te Yedi Yıl) - 1997

    Avusturyalı bir dağcı olan Heinrich Harrer’ın Himalayalar’a tırmanma hedefi vardır. Dönemin faşist Alman yönetimi de dağcıyı bunun için desteklemekte ve dağcının giderlerini karşılamaktadır. Harrer 1939’da Almanlarla savaş halindeki İngilizler tarafından rehin alınır. Bir şekilde kaçmayı başarır ve Lhassa kentine ulaşır. Burada karşılaştığı Dalai Lama ve ondan öğrendikleri, dağcının tüm hayatını değiştirmek üzeredir. Harrer, budizmin felsefesi ile tanışmıştır.
  • 19

    Chasing Coral - 2017

    Dünyanın farklı yerlerindeki dalgıçlar, bilim insanları ve fotoğrafçılar, resiflerin yok oluşunu belgelemek üzere epik bir su altı mücadelesi başlatıyor.
  • 20

    The World's Most Extraordinary Homes (Dünyanın En Sıra Dışı Evleri) - 2017

    Ödüllü mimar Piers Taylor ve emlak meraklısı aktris Caroline Quentin, sıra dışı güzellikteki alışılmadık evleri gezmek için dünyayı dolaşıyor.
  • 21

    Lion (2016)

    Gerçek ve sıradışı bir hikayeden uyarlanan Lion; 5 yaşındaki Hintli bir çocuğun tren garında abisini beklerken uyuyakalması ve ardından Calcutta'ya kadar seyahat etmesini konu alıyor. Bu inanılmaz öykü; kendi vatanından, ailesinden yüzlerce kilometre uzakta yaşama tutunması ve Avustralyalı bir çiftin onu evlat edinmesinin ardından yetişkin bir yaşa geldiğinde ailesini arama serüvenini konu alıyor.
  • 22

    Larry Charles: Dangerous World of Comedy (Larry Charles Sunar: Komedinin Tehlikeli Dünyası) - 2019

    Efsanevi komedi yazarı ve yönetmen Larry Charles, mizahı en alışılmadık, en beklenmedik ve en tehlikeli yerlerde bulmak üzere dünyayı geziyor.
  • 23

    Eat Pray Love (Ye Dua Et Sev) - 2010

    Liz Gilbert, dünyayı gezmeyi arzu eden bir kadındır. Boşanmasının ardından bir yol ayrımına gelen Gilbert, işinden 1 yıllığına izin alarak, karakterine hiç uymayan bir şekilde, hayatını değiştirmek için her şeyini riske atacaktır. Harikulade ve egzotik seyahatleri sırasında, İtalya'da yemek yeme zevkini, Hindistan'da duanın gücünü, Bali'de ise aşkın dengesini yaşar.
  • 24

    Salt Fat Acid Heat (Tuz, Yağ, Asit, Isı) - 2018

    Şef ve yemek yazarı Samin Nosrat, mükemmel yemeğin dört temel unsurunu keşfetmek için dünyayı geziyor ve yolculuğu boyunca ziyafetler hazırlayıp faydalı ipuçları veriyor.
  • 25

    Tales by Light (Işığın Masalları) - 2015

    Fotoğrafçılar ve yapımcılar; insanların, mekanların, hayvanların ve kültürlerin etkileyici görüntülerini daha önce hiç görülmemiş açılardan yakalamak için dünyayı dolaşıyor.
  • 26

    Our Planet (Gezegenimiz) - 2019

    Sir David Attenborough'un anlatıcısı olduğu, ödüllü dizi Planet Earth'ün yaratıcılarının imzasını taşıyan bu 8 bölümlük çarpıcı belgeselde, gezegenimizin doğal güzelliğine şahit olurken iklim değişikliğinin tüm canlıları nasıl etkilediğine şahit olacaksınız.
  • 27

    Chef's Table - 2015

    Yaratıcı yemekler ve baştan çıkarıcı tatlılarla gurme yemek kavramını baştan tanımlayan, dünyanın farklı yerlerindeki yıldız şeflerle tanışın.
  • 28

    Conan Without Borders - 2018

    Talk show programı sunucusu olan Conan O'Brien, mizah anlayışını uzak yerlere taşımasını sağlayan bu  gezi ve macera temalı programı için yollara düşüyor.
  • 29

    Street Food - 2019

    "Chef's Table" yapımcılarının imzasını taşıyan bu dizide, sokak yemekleri üzerine küresel bir kültür yolculuğuna çıkıp leziz yemekleri yapan insanların öykülerini keşfedin.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız