2014'ün ilk transferleri

Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin sona ermesiyle birlikte, takımlar kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı...

Haberler 04.02.2014 - 03:13

  • 1

    2014'ün ilk transferleri

    Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin sona ermesiyle birlikte, takımlar kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. 7 Ocak'ta resmi imzaların atılmaya başlandığı ara transfer dönemi, 3 Şubat Pazartesi günü sona erecek. ALEXANDR HLEB
    Ara transferin ilk sürprizini Torku Konyaspor kadrosuna önemli bir ismi katarak yaptı. Yeşil-beyazlılar, daha önce Arsenal ve Barcelona forması giyen 33 yaşındaki Alexander Hleb'le sözleşme imzaladı
  • 2

    2014'ün ilk transferleri

    ALEX TELLES

    Galatasaray, uzun süredir transferi için uğraştığı Alex Telles transferini bitirdi. Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı sol bek ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 3

    2014'ün ilk transferleri

    JERMAINE JONES

    Beşikaş uzun süredir aradığı orta saha oyuncusunu Almanya'da buldu... Siyah-beyazlılar, Schalke 04'lü Jermaine Jones'u İstanbul'a getirdi. Sağlık kontrollerinin ardından oyuncuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalandı.
  • 4

    2014'ün ilk transferleri

    EYONG ENOH

    Medical Park Antalyaspor, Hollanda'nın Ajax takımında forma giyen Eyong Enoh ile 2,5 artı bir yıllığına opsiyonlu anlaşma sağladı.
  • 5

    2014'ün ilk transferleri

    SALİH DURSUN

    Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Kayserisporlu Salih Dursun ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar genç futbolcu için Kayserispor'a 2 milyon 750 bin euro ödeyecek.
  • 6

    2014'ün ilk transferleri

    IZET HAJROVIC

    Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Boşnak futbolcu İzet Hajrovic, sağlık kontrolünden geçti.

    Bir dizi kontrolden geçen Hajrovic, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ı küçüklüğünden bu yana takip ettiğini belirterek, "Bu takımda oynayacağım için çok mutluyum. Galatasaray önemli tarihi olan bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.
  • 7

    2014'ün ilk transferleri

    MARTIN KAYONGO MUTUMBA

    Çaykur Rizespor, İsveç’in AIK Stockholm takımında forma giyen Ugandalı 28 yaşında orta saha oyuncusu Martin Kayongo Mutumba ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 8

    2014'ün ilk transferleri

    TUNAY TORUN

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen orta saha oyuncusu Tunay Torun ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 9

    2014'ün ilk transferleri

    JONES DA SILVA LOPES

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Brezilyalı Jones da Silva Lopes ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.
  • 10

    2014'ün ilk transferleri

    LOMANA LUALUA

    Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor'lu forvet Lomana Lualua'yı 1,5 yıllığına renklerine bağladı.
  • 11

    2014'ün ilk transferleri

    MUSA ÇAĞIRAN

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Bursaspor'dan Musa Çağıran ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 12

    2014'ün ilk transferleri

    LIBAN ABDI ALI

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Portekiz'in Academica takımından Liban Abdi Ali ile 4,5 yıllık anlaşma sağladı.
  • 13

    2014'ün ilk transferleri

    RENATO CAJA

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Renato Caja ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşmaya vardı. DEVAMI İÇİN TIKLAYIN
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız