Arda Turan'dan üniversite öğrencisine jest

Arda Turan'dan üniversite öğrencisine jest

Haberler 18.02.2015 - 22:59

  • 1
    Milli futbolcu Arda Turan, Erzurum'da üniversite okuyan Emre İşitmez'e Atletico Madrid'de giydiği formayı gönderdi.
  • 2

    Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Emre İşitmez, koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu ve bir zamanlar takımın kaptanı olan milli futbolcu Arda Turan'a büyük hayranlık duyduğunu ifade etti.

  • 3
    Arda Turan'ın, İspanya'nın La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e transfer olmasıyla Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil ettiğini, bundan dolayı da milli futbolcuya hayranlığının arttığını vurgulayan İşitmez, Arda'nın forma giydiği tüm maçları televizyondan ya da internet üzerinden takip ettiğini söyledi.
  • 4
    İşitmez, milli futbolcuyla bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden iletişime geçip formasını istediğini kaydederek, şöyle
    konuştu: "O da 'tabii ki neden olmasın' diye cevap yazdı ve benden adresimi istedi. Aradan 4 ay gibi bir süre geçtikten sonra gönderdiği forma elime dün ulaştı. Formayla beraber 'sevgilerimle Arda Turan' yazılı bir de not vardı. Arda Turan'ın bu jesti beni çok mutlu etti ve formayı aldıktan sonra kendisine teşekkür mesajı yolladım."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız