Basında Transfer İddiaları (1 Temmuz 2015)

Basında Transfer İddiaları (1 Temmuz 2015)

Haberler Ntvspor 01.07.2015 - 11:15

  • 1

    SON BOMBA VILLA

    Transferin flaş takımı Antalyaspor, Eto'o ve Ronaldinho'dan sonra bir dünya yıldızını daha renklerine bağlıyor. Kırmızı-beyazlılar, New York City forması giyen İspanyol yıldız için düğmeye bastı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 2

    CHERY'DE RAKİP LAZIO VE BREMEN

    Groningen forması giyen Tjaronn Chery'nin Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia ediliyor. Hollanda kulübü, işi 1 milyon euro'ya bitirmeye çalışan İngilizler'i reddetti. Surinam asıllı orta saha oyuncuya Galatasaray, Werder Bremen ve Lazio da talip... (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 3

    SON GÖZDE GURUCEAGA

    Beşiktaş'ta futbolcu izleme komitesinin son gözdesi Gaston Guruceaga oldu. Uruguay'da Penarol takımında forma giyen 1.89 boyundaki genç file bekçisi ülkesinde "Yeni Muslera" olarak gösteriliyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 4

    BÜYÜK GÜN CUMA

    M'Bia'ya 3 yıllık imza attıran Trabzonspor, diğer yıldızlar için geri sayıma geçti. Mexes, Cisse, Jelavic ve Ekdal'a resmi teklif yapan Bordo-Mavililer cuma gününe kadar yanıt bekliyor. (FANATİK)

  • 5

    BRUMA'NIN YENİ TAKIMI SOCIEDAD

    İspanyol medyasının iddiasına göre, Portekizli Bruma'nın 1 yıllığına Real Sociedad'a kiralandığı öne sürüldü. (FANATİK)

  • 6

    TRABZON'DA ROTA PEREIRA

    Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Bosingwa'nın yerine çok kaliteli bir sağ bek arayan Trabzonspor, Maxi Pereira'nın peşine düştü. Benfica ile sözleşmesi biten oyuncu için menajeri 2 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme ve 1 milyon euro imza parası istedi. Pazarlıklar sürüyor. (FOTOMAÇ)

  • 7

    CARLOS'UN PEŞİNDE

    Dünya yıldızlarının yanı sıra gelecek vadeden isimleri de almak isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun, Portekizli Carlos Mane'yi takibe aldığı ifade edildi. 21 yaşındaki Mane, Sporting Lizbon forması giyiyor. (FOTOMAÇ)

  • 8

    AMRABAT'TA YİNE PÜRÜZ

    Malaga'nın 3.5 milyon euro'luk opsiyonu kullanarak kadrosuna kattığı Nordin Amrabat'ta yeni bir pürüz ortaya çıktı. Malaga'nın yerel gazetesine göre, İspanyollar 1.7 milyon euro'yu ödedi ama geriye kalan 1.8 milyon euro'da zorluk çekiyor. Malaga'nın bu yüzden Aslan'dan Ekim ayına kadar süre istediği ifade edildi. (MİLLET)

  • 9

    DÖRT KOLDAN TAARRUZ!

    Fenerbahçe, Shakhtar Donetskli Fernando, Bayern Münihli Pierre Höjbjerg, Cagliari'deki Albin Ekdal, Everton'ın Belçikalı yıldızı Kevin Mirallas ve Tottenhamlı Christian Eriksen konusunda yoğun görüşmeler yaptığı kaydedildi. (MİLLİYET)

  • 10

    YENİ ADAY FABIANO

    Fenerbahçe yönetiminin, teknik direktör Vitor Pereira'nın önerisi üzerine, Portekiz Ligi'nde forma giyen kaleci arayışına girdiği öğrenildi. Bu isimlerin başında da Porto'nun Brezilyalı kalecisi Fabiano olduğu öğrenildi. (POSTA)

  • 11

    ARDA CHELSEA'YE DOĞRU

    Atletico Madrid'den ayrılmak istediğini açıklayan Arda Turan'a, Chelsea de talip oldu. İspanyol ekibinin CEO'su Angel Gil, milli futbolcumuza karşılık İngiliz ekibinden Felipe Luiz artı para talep etti. Görüşmeler sürüyor. (POSTA)

  • 12

    REMY İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

    Demba Ba'nın yerine golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Chelsea forması giyen Loic Remy için kiralama formülünü gündemde tutuyor. (STAR)

  • 13

    BİR BOMBA DAHA: LAVEZZI!

    Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda ileri üçlünün sol tarafına PSG'nin Arjantinli yıldız için harekete geçti. Fransız kulübü satışa sıcak bakıyor. (TAKVİM)

  • 14

    ROBBEN'E KUYT MARKAJI

    Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kuyt, Robben'e "Müthiş bir takım kuruluyor. Yıldızlar orada olacak ve senin yerin orası olmalı. Teklifi geri çevirme" dedi. (TAKVİM)

  • 15

    TELLES'E FRANSA'DAN TALİP VAR

    Inter'in transfer radarında olduğu iddia edilen Alex Telles'e Fransa'dan da talip çıktı. Monaco'nun Brezilyalı yıldızla çok yakından ilgilendiği ve resmi teklif yapacağı öne sürüldü. (TAKVİM)

  • 16

    CAMPBELL'A GÜNEŞ ONAYI

    Her iki tarafta oynayabilen bir kanat oyuncusu isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Joel Campbell'ın scout ekibinden gelen raporlarını inceledi ve yönetime 23 yaşındaki futbolcuyu takımında görmek istediğini söyledi. (VATAN)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız