Basında Transfer İddiaları (10 Temmuz 2013)

Yeni sezon öncesi basından öne çıkan transfer haberleri...

Haberler 10.07.2013 - 10:57

  • 1

    Frei yabancılardan sonra

    Cimbom, geçtiğimiz sezondan beri ilgilendiği Kerim Frei için önümüzdeki günlerde resmi girişimleri başlayacak. İngiliz ekibi, U20 Dünya Şampiyonası'nda göstereceği üst düzey performansla Frei'nin değerini artırmasını bekliyordu. Ancak 19 yaşındaki kanat oyuncusu turnuvada etkisiz bir futbol sergiledi. Aslan Frei için 2 milyon Euro'luk bir teklif yapacak (Fanatik)
  • 2

    Boateng iddiası

    Sarı-lacivertli kulübün Milanlı Kevin Prince Boateng'in peşinde olduğu iddia edildi. İtalya'nın yayıncı kuruluşu Sport Media Set'in haberine göre Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için nabız yokladığı bilgisine yer verildi. (Milliyet)
  • 3

    Riera gider Digne gelir

    Aslan, Fatih Terim'in hayran kaldığı Digne'yi almak için harakete geçti. En kısa sürede Lille'le pazarlık masasına oturulacak. Ancak Fransız ekibi ile ikna edilirse bile imzaların atılması için Riera'nın gitmesi şart. (Fanatik)
  • 4

    Melo zaferi

    Cimbom, günlerce Wellington'un peşinden koştu, taraftarlar ise ısrarla "Melo" dedi. 2+1 yıl önerilen 'tribünlerin sevgilisi' teklifi kabul ederse hemen imzayı atacak. (Açık Mert Korkusuz)
  • 5

    Baros, Bursa yolunda

    Olympiakos'tan Djebbour'la anlaşamayan Timsah rotasını Milan Baros'a çevirdi. Fransız kaleci Sebastian Frey için de temaslarını artıran Timsah, Baros'la masaya oturacak. Bonservisi elinde olan Çek yıldızın Bursa'ya sıcak baktığı bildirildi. (Star)
  • 6

    Fenerli 10'un peşinde: Oscar Cardozo

    Cardozo için son teklifini sunan Fenerbahçe, Paraguaylı golcüyle ilgili ciddi hazırlık yaptı. İddiaya göre, 10 numaralı Cardozo formaları depolarda bekletiliyor. (Fotomaç)

  • 7

    Bursa'dan Santa Cruz bombası

    Bursaspor'dan dünyaca ünlü Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz'la anlaşmaya vardığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon İspanya'nın Malaga takımında forma giyen 32 yaşındaki golcünün yakında Bursaspor'a geleceği sızan bilgiler arasında. (Fotomaç)
  • 8

    Timsah büyük oynuyor

    Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi gündemde olan Bursaspor transferde yıldızlara kanca attı. Lille'nin golcüsü Salomon Kalou ile temasa geçen Yeşil-Beyazlılar, bonservisi elinde olan Renato Civelli için de tüm şartları zorluyor. (Fanatik)
  • 9

    Sinan Bolat Kayserispor'a

    Beşiktaş'ın Tolga'nın alternatifi olarak ilgilendiği, ayrıca Bursaspor'un transfer listesinde yer alan Sinan Bolat'ın Kayserispor'la da görüştüğü öğrenildi. Kayserispor menajeri Süleyman Hurma'nın tecrübeli kalecinin menajerine tekliflerini sunduğu ifade edildi. Sinan 1 yıl için 1 milyon euro ve imza parası istiyor (Sabah)
  • 10

    Yine yeniden Arda

    İspanyol basını, Barcelona'dan David Villa'yı alan Atletico Madrid'in Arda Turan'ın gözden çıkarasibileceğini yazdı. Eğer bu senaryo gerçek olursa, yabancı statüsü nedeniyle sıkıntıda olan Galatasaray hemen devreye girecek. (Takvim)
  • 11

    Elderson sürprizi

    Portekiz basını, Beşiktaş'ın Braga'nın Nijeryalı sol beki Elderson'u transfer etmek istediğini iddia etti. Siyah-Beyazlılar'ın bu transfer için Premier Lig'den Norwich ile rekabet halinde olduğunu ileri sürdü. (Akşam)
  • 12

    Jaja'ya kiralık formülü

    Trabzonspor, eski yıldızını bitirme aşamasına getirdi. Karadeniz ekibi, satın alma opsiyonu kendilerinde olmak üzere yaptığı kiralık teklifine Metalist Kharkiv olumlu yanıt verdi. (Bugün)
  • 13

    Sola son aday: John Arne Riise

    Hakan Balta ve Riera'ya alternatif arayan Galatasaray'ın gündemine gelen son giren isim John Arne Riise oldu. 1 yıl sözleşmesinin kaldığı Fulham'dan ayrılmak isteyen Norveçli sol bek, menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılılara önerildi. (Açık Mert Korkusuz)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız