Basında Transfer İddiaları (19 Haziran 2015)

Ligin sona ermesiyle birlikte Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları da hız kazandı. İşte basında çıkan son transfer iddiaları...

Haberler Ntvspor 19.06.2015 - 11:52 Son Güncelleme : 19.06.2015 - 11:55

  • 1

    YENİ BABA PAPISS CISSE

    Ba'yı göndermeyi planlayan Beşiktaş, Newcastle United'ın golcüsüne kancayı taktı. İngiliz ekibi, satış listesine koyduğu Papiss Demba Cisse 14 milyon euro istiyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, bu bonservis ücretini düşürmek için Newcastle yetkilileri ile sıkı bir pazarlığa girecek. Senegalli, gelmek istiyor. (AKŞAM)
  • 2

    ASLAN'A AVCI GELİYOR

    Cimbom forvet arayışında rotayı 'avcı' (hunter) lakaplı Huntelaar'a çevirdi. 32 yaşındaki forveti 3 yıl sonra yeniden gündemine alan sarı-kırmızılılar, Schalke ile ilk teması kurdu. Sneijder, Hollandalı golcünün gelmesi için devrede. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 3

    ÇILGIN PANZER

    Beşiktaş, yeni sezonda eldivenleri yabancı bir kaleciye teslim etmek için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, Dortmund'un 'Çılgın' lakaplı file bekçisi Weidenfeller'le masaya oturdu. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 4

    MIRALLAS SAĞ KANADA

    Fenerbahçe, Everton forması giyen Belçikalı sağ kanat oyuncusu Kevin Mirallas'ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan 27 yaşındaki Mirallas için Everton'a 7.5 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Forvet mevkiinde de forma giyen Mirallas, Everton formasıyla geçen sezon 36 maçta 11 gol 3 asistlik bir performans sergiledi. Terraneo'nun Everton ile transferi için masaya oturduğu öğrenildi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 5

    SOLDADO GALATASARAY'A

    Galatasaray, İngiltere'ye bu kez Tottenham'dan ayrılmak isteyen golcü için gidiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, hocası Hamza Hamzaoğlu'na ilk armağanı vermek ve transferdeki suskunluğunu bozmak için şartları zorlayacak. (FANATİK)

  • 6

    MIRANTE İMZAYA GELİYOR

    Iker Casillas, Petr Cech gibi isimleri listeye alan Beşiktaş, yeni kalecisini İtalya'da buldu. Siyah-Beyazlılar, Parma'yla yollarını ayıran 31 yaşındaki Antonio Mirante'yle yıllık 750 bin dolara anlaştı. İmzalar haftaya İstanbul'da atılacak. (FANATİK)

  • 7

    GALATASARAY'DA VALENCIA HAREKATI

    Galatasaray'ın, Manchester United forması giyen Antonio Valencia'nın peşinde olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulübün, 29 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu için İngiliz kulübüyle görüşmeleri sürdürdüğü belirlendi. Valencia bu sezon 35 maçta 3 asist yaptı. (FOTOMAÇ)

  • 8

    ŞAMİL OPERASYONU

    Teknik direktör Şenol Güneş, Bursaspor'dan eski talebesi Şamil Çinaz'a talip oldu. Kulüpler 1 milyon euro karşılığında el sıkıştı, Şamil de yıllık 1 milyon euro alacak. (FOTOMAÇ)

  • 9

    ASLAN BOATENG

    Galatasaray, yollarını ayırmayı planladığı Melo'nun alternatifini Almanya'da buldu. Schalke 04 forması giyen Kevin Prince Boateng ile her konuda anlaşma sağlandı. Ganalı yıldız, yakın arkadaşı Sneijder'den kendisine İstanbul'da ev bulmasını istedi. (POSTA)

  • 10

    ESTUDIANTES SOSA İÇİN GELMİŞ

    Estudiantes kulübü yöneticisi Guido Carillo, Jose Sosa için Beşiktaş'a resmi teklif yaptıklarını açıkladı. Carillo, "Sosa'nın gelmesi belki bir rüya ama sağlam temellere bağlı" dedi. Gazete Sosa'nın, Beşiktaş yönetimine ayrılmak için baskı yaptığını yazdı. (SABAH)

  • 11

    TRABZON İÇİN SON İDDİA DJURICIC!

    Özellikle Portekiz ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor'un listesindeki son yıldız Filip Djuricic. Bonservisi Benfica'da olan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Southampton'da kiralık olarak geçiren Sırp oyuncu, son iddialara göre bu sezon Trabzonspor'a kiralanabilir. (TAKVİM)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız