Basında Transfer İddiaları (24 Haziran 2015)

Basında Transfer İddiaları (24 Haziran 2015)

Haberler Ntvspor 24.06.2015 - 09:35

  • 1

    ARDA'NIN YERİNİ DOLDURACAK

    PSG'nin Arda Turan için 28 milyon euroluk bir teklif yaptığı, Atletico'nun da buna sıcak yaklaştığı öğrenildi. Bu durumda İspanyol temsilcisi, Yasin Öztekin için Galatasaray'a resmi teklifini sunacak. (FOTOMAÇ)

  • 2

    FENERBAHÇE BÜYÜK OYNUYOR

    Brezilya basını, kiralık oynadığı Santos'tan ayrılan Robinho'ya Fenerbahçe'nin talip olduğunu ileri sürdü. Ronaldinho'nun ayrıldığı Meksika takımı Queretaro'nun yanı sıra F.Bahçe, Flamengo ve Cruzeiro'nun Robinho'nun peşinde olduğu yazıldı. (FOTOMAÇ)

  • 3

    TANIDIK FORVET CISSE

    Trabzonspor'un uzun süredir peşinde olduğu Papiss Cisse'yi bu kez menajerler önerdi. Oscar Cardozo'nun yanına bir hücum oyuncusu arayan Bordo-Mavili kurmaylar, 30 yaşındaki futbolcunun şartlarını öğrenmek için harekete geçti.(FANATİK)

  • 4

    ASLAN'A 'KAMİL' STOPER

    İtalyan basınına göre Galatasaray, Polonyalı stoper Kamil Glik ile anlaşmaya vardı. 3 yıldır Torino'da forma giyen başarılı stopere Galatasaray'ın 6 milyon euro civarında bonservis teklif ettiği, İtalya ekibinin de bu teklifi düşünmek için süre istediği belirtildi. (TAKVİM)

  • 5

    GELECEĞİN NEYMAR'I KARTAL OLUYOR

    Milan'ın, Beşiktaş'ın kapısını Kerim Frei için çaldığı iddia edildi. TMW; İtalyan ekibinin, Kerim için Beşiktaş'a 3 milyon euro ve 17 yaşındaki 'Geleceğin Neymar'ı lakaplı Hachim Mastour'u önerdiğini yazdı. (FOTOMAÇ)

  • 6

    GALATASARAY'IN PATO PAZARLIĞI

    Sarı-kırmızılı kulüp dünyaca ünlü yıldız için menajeri Ziliani ile masaya oturdu. Milan'daki parlak kariyerinin ardından ülkesi Brezilya'ya dönen forvet için Dursun Özbek yönetimi 7 milyon Euro'luk bir teklif ile Corinthians'ın kapısını çalacak. (HÜRRİYET)



  • 7

    "GELİYORUM"

    Galatasaray, Podolski ile anlaştı, kulübü Arsenal ile bonservis pazarlığında da sona çok yaklaştı. Alman golcü, sarı-kırmızılı taraftarlara, "En kısa sürede İstanbul'dayım" diye haber yolladı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 8

    GALATASARAY ATAĞA KALKTI

    Hücum hattını Podolski ve Soldado ile güçlendirmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, sağ bek krizini de yeni bir isimle çözmek istiyor. Valencia’nın ardından, Manchester United’ın bir diğer sağ beki Brezilyalı Rafael de listeye girdi. (FANATİK)

  • 9

    ABOUBAKAR ÇIKARMASI

    Cardozo'ya alternatif olacak bir isim almak isteyen bordo-mavili yönetim, Porto'nun golcüsü Aboubakar için Portekiz'e çıkarma yapma kararı aldı. (FOTOMAÇ)

  • 10

    FENERABAHÇE COŞTU BİR KERE

    Forvete ya Llorente ya da Adriano gelecek. İki golcüden bir transfer edilecek. Ancak yüksek bonservis bedellerinden kim daha aşağı çekilirse o isim imzaya yakın. (HÜRRİYET)

  • 11

    MAICON İÇİN 8 MİLYON EURO

    Egemen ve Bekir ile yollarını ayıran Fenerbahçe, savunmasına takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor. Portekiz Record Gazetesi'nde yer alan habere göre Maicon'u transfer etmek isteyen sarı-lacivertliler bu transfer için 8 milyon euro bütçe ayırdı. (HABER TÜRK)

  • 12

    YENİ ADAY MEXES

    İtalyan basını, Trabzon'un Milan'dan ayrılan 33 yaşındaki stopere 2.5 milyon euro imza parası, 2.5 milyon euro maaş ve 1 milyon euro da şampiyonluk primi önerdiğini öne sürdü. (FOTOMAÇ)

  • 13

    MELO GİTTİ GİDİYOR

    Inter gözü kararttı, Kondogbia'nın ardından Melo'yu almak için ciddi olarak bastırmaya başladı. İtalya basını, yönetici Piero Ausilio'nun, Sambacı'nın menajeri ile masaya oturduğunu ve senelik 3 milyon Euro'ya anlaştığını yazdı.(FANATİK)

  • 14

    BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER HAREKATI

    Takviye konusunda yoğun çalışma yürüten Siyah-Beyazlılar, stoper hattı için gündemine Hannover'li Salif Sane'yi aldı. Sağ bek konusunda ise son olarak Club Brugge'lü Thomas Meunier'in isminin masada olduğu bildirildi.(FANATİK)

  • 15

    İSTİKAMET KADIKÖY

    La Gazzetta dello Sport gazetesi, Inter'in orta sahadaki yıldızı Guarin'in F.Bahçe'ye "evet" dediğini yazdı. Gazete sarı-lacivertlilerin Inter'e 5 milyon euro teklif ettiğini duyurdu. (FOTOMAÇ)

  • 16

    JEFFERSON SAVAŞI KIZIŞTI

    Brezilyalı sol kanadı daha önce de isteyen Dinamo Kiev, yeni bir teklifle Sporting'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sevilla ve Fiorentina da Galatasaray'ın canını sıkacak gibi görünüyor. İddialara göre sarı-kırmızılılar Brezilyalı için 6 milyon euro'luk bir teklif yaptı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 17

    RUSLAR ÇILDIRDI: 10 MİLYON EURO

    Macar basınının önceki gün ortaya attığı iddiaya göre Galatasaray, Dinamo Moskova forması giyen Balazs Dzsudzsak ile ilgileniyor. Fakat Galatasaray'ın Rus kulübü ile yaptığı görüşmede şok bir yanıt aldığı ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre Dinamo Moskova yönetimi, 6 ay sonra serbest kalacak olmasına rağmen Galatasaray'dan 10 milyon euro istedi. (TAKVİM)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız