Beşiktaş - LASK Linz maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş ile LASK Linz UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş - LASK Linz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haberler 09.08.2018 - 19:45

  • 1
    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. en eleme turu ilk maçında bu akşam Avusturya'nın LASK Linz takımıyla karşı karşıya gelecek.
  • 2

    Vodafone Park'taki mücadele saat 21.00'de başlayacak.

    Mücadele Smart Spor'dan canlı yayınlanacak. 

  • 3
    Frankowski'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Marcin Boniek ile Jakub Winkler yapacak. Zbigniew Dobrynin ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
  • 4

    BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ

    Beşiktaş'ın LASK Linz maçı 11'i: Tolga, Gökhan Gönül, Pepe, Necip, Caner, Tolgay, Medel, Lens, Babel, Oğuzhan, Cyle Larin
  • 5
    Siyah-beyazlı ekip, 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 2-0 ve 6-0 mağlup ederek adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.
  • 6
    LASK Linz ise bir önceki turda Norveç'in Lilleström ekibini 4-0 ve 2-1 yenerek 3. ön eleme turunda mücadele hakkı yakaladı.

    İki takım arasındaki rövanş mücadelesi ise 16 Ağustos Perşembe günü Avusturya'da oynanacak.
  • 7

    Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşılaşacağı Avusturya ekibi LASK Linz'in teknik direktörü Oliver Glasner, siyah-beyazlı ekibin eksiklerini tespit ettiklerini ve bunlardan faydalanacaklarını söyledi.

  • 8

    Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Glasner, "Beşiktaş, uluslararası tecrübe sahibi ve güçlü bir takım. Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı ortada, birçok büyük takımı yendi. Dersimize iyi çalıştık, detayları inceledik ve Beşiktaş'ın hatalarını tespit ettik. Maç için öngörülerimiz var ve buna göre hareket edeceğiz. Bizim de yakalayacağımız pozisyonlar olacak, bunları değerlendirmeye çalışacağız. Ödevlerimize iyi çalıştık. Şu anda oyuncularım dahi taktiğimizi bilmiyor. Beşiktaş'a sürpriz yapmaya çalışacağız." diye konuştu.
  • 9
    Siyah-beyazlı ekibin birçok maçını izleyerek analizler yaptıklarını söyleyen 43 yaşındaki teknik adam, "Beşiktaş gerçekten iyi oynayan ve başlı başına kaliteli bir takım. Daha ofansif oynamayı ve önde rahatsız etmeyi düşünüyoruz. İyi ve heyecanlı bir maç ortaya koymaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
  • 10

    Beşiktaş taraftarının oluşturduğu atmosfer ile ilgili bir soruya Glasner, "Yarın 30 bin kişi bekleniyor ve çok sesli bir ortam olacağını biliyoruz. Fakat stada, taraftara karşı değil Beşiktaşlı futbolculara karşı oynayacağız. Bizim rakibimiz 11 kişiden ibaret" yanıtını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız