Günün transfer haberleri (04 Ocak 2019)

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye'de başladı. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 31 Ocak Perşembe günü sona erecek. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Spor gazeteleri hangi transferleri yazıyor? İşte 04 Ocak 2019'un transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 04.01.2019 - 06:25 Son Güncelleme : 04.01.2019 - 06:26

  • 1

    LAZİO İLE DORTMUND YARIŞA GİRDİLER

    İtalyan basınına göre Avrupa’nın iki önemli ekibi, genç orta saha Eljif Elmas için sarı-lacivertlilere en az 15 milyon euro bonservis teklif edecek. (SABAH)

  • 2

    BEŞİKTAŞ YERLİYE YOĞUNLAŞTI

    Beşiktaş yönetimi iki yerli futbolcunun transferine yoğunlaştı. Sadık Çiftpınar için Malatya’ya Larin+500 bin euro teklifi yapıldı. Fenerbahçe ile Şener Özbayraklı-Tolgay Arslan takası çok yakın. (AMK)

  • 3

    KADIKÖY ARSLAN’I

    Fenerbahçe ile Tolgay anlaştı, sıra Beşiktaş’ı ikna etmeye geldi. Kartal, gurbetçi oyuncuya karşılık Şener artı 1 milyon euro istiyor. Kanarya ise deneyimli sağ beki bırakmak istemiyor. Taraflar başka bir isim ve para konusunda pazarlık yapıyor. (AMK)

  • 4

    İTALYAN AYGIRI

    İtalyan basını, sarı lacivertli kulübün Southampton’ın gözden çıkardığı Manolo Gabbiadini ile ilgilendiğini yazdı. 27 yaşındaki golcünün talibi çok. (FOTOMAÇ)

  • 5

    STOPERDE İLK SIRADA BRONN VAR

    Kadrosuna takviye yapacak olan Galatasaray, Gent’in Tunuslu yıldızı Dylan Bronn için harekete geçti. Cimbom’un tüm şartları zorladığı iddia edildi. (FOTOMAÇ)

  • 6

    FENER’İN SÜRPRİZİ ROBERT SKOV

    Fenerbahçe sol kanat için Danimarkalı yıldıza gidiyor. Her iki ayağını da kullanabilen kanat oyuncusu olmasına rağmen Danimarka Ligi’nde 20 maçta 18 gol atan ve de asist yapan Skov için Fener yönetimi 6 milyon euro ayırdı. (TAKVİM)

  • 7

    YENİ HEDEF OBİ MİKEL

    Çin kulübü Teda ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen ayrılık kararı alan Mikel, Fenerbahçe’ye önerildi. Kısa süre içinde temaslar başlayabilir. (TAKVİM)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız