Günün transfer haberleri (08 Ocak 2019)

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye'de devam ediyor. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 31 Ocak Perşembe günü sona erecek. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Spor gazeteleri hangi transferleri yazıyor? İşte 08 Ocak 2019'un transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 08.01.2019 - 06:33

  • 1

    SERDAR AZİZ’DE UÇURUM

    Fenerbahçe, milli stoper için Galatasaray ile anlaşamıyor. Kanarya ezeli rakibine, “Serdar’ın alacağı 2.4 milyon euro dışında bonservis bedeli ödemeyiz” dedi. 2 milyon euro daha isteyen Aslan, anlaşmaya varamazsa Serdar’ın alacağı 3.4 milyon euroya yükselecek. (STAR) 

  • 2

    ELİS’İN RÜYASI KADIKÖY

    MLS ekibi Houston Dynamo’nun yıldızı Alberth Elis, “2 yıl mukalevem var ama masada teklif var. Rüyamın Avrupa olduğu biliniyor” dedi, sonra da Fenerbahçe ve Reyes’i takip etti. (AKŞAM) 

  • 3

    GALATASARAY’DA BATSHUAYİ SESLERİ

    Galatasaray, Valencia’da kiralık olarak oynayan Batshuayi için devreye girdi. 25 yaşındaki Belçikalı golcü İspanyol kulübünde mutsuz ve ayrılmak istiyor. Görüşmeler sürüyor. (AKŞAM) 

  • 4

    ARANAN SAĞ BEK İTALYA’DA BULUNDU

    Burak Yılmaz ve Mirin’i bitiren Beşiktaş sağ bek için Sampdoria’nın Polonyalı yıldızında karar kıldı. Başkan Orman ve yönetici Mahmutyazıcıoğlu dün İtalyan yetkililerden 26 yaşındaki oyuncu Bartosz Bereszynski için söz aldı. (FOTOMAÇ) 

  • 5

    JOHANSEN HAMLESİ

    Ndiaye’den menun olmayan Galatasaray’ın gözü Norveçli’de. Fulham’da bu sezon 13 müsabakada şans bulan Johansen’in sözleşmesinde sezon sonu için ayrılık opsiyonunun bulunması Aslan’ın ilgisini arttırıyor. (SABAH) 

  • 6

    ASLAN JESUS İÇİN BASTIYOR

    Galatasaray, Terim’in ısrarla istediği Juan Jesus için Roma’ya yeni bir teklif yaptı. Yönetim 1.5 yıllık kiralama için 3 milyon euro önerdi. (TAKVİM) 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız