Oyuncularından Terim'e veda mesajları

Galatasaraylı futbolcular, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu tarafından görevden alınan teknik direktör Fatih Terim'e sosyal medya üzerinden veda etti.

Haberler 25.09.2013 - 21:01

  • 1

    Oyuncularından Terim'e veda mesajları

    Galatasaraylı futbolcular, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu tarafından görevden alınan teknik direktör Fatih Terim'e sosyal medya üzerinden veda etti. Melo'dan duygusal veda mesajı
  • 2

    Oyuncularından Terim'e veda mesajları

    Sarı-kırmızılı futbolculardan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Bruma, Emre Çolak ve Semih Kaya, teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınması üzerine, Twitter'dan fotoğraf ve mesaj paylaştı.
  • 3

    Oyuncularından Terim'e veda mesajları

    UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki bir karşılaşmadan önce Fatih Terim ile katıldıkları basın toplantısından bir kare paylaşan Selçuk İnan, "Her zaman yanımızda olduğunuz, bize yaptıklarınız ve yaşattıklarınız için teşekkür ederiz hocam" diye yazdı.
  • 4

    Oyuncularından Terim'e veda mesajları

    "Acısıyla tatlısıyla geçen her gün için, bize olan inancınız, güveniniz için sonsuz teşekkürler. Yolunuz açık olsun hocam" şeklinde mesaj gönderen golcü futbolcu Burak Yılmaz, attığı bir gol sonrası Fatih Terim'le yaşadıkları gol sevincinin fotoğrafını paylaştı.
  • 5

    Oyuncularından Terim'e veda mesajları

    Terim'in ayrılmasıyla ilgili olarak İngilizce "çok üzücü" yazan Portekizli genç futbolcu Bruma da Fatih Terim ile tanıştığı anın fotoğrafını ve bir karşılaşmada deneyimli teknik adamla yan yana olduğu bir fotoğrafı paylaştı ve "Teşekkürler baba" yazdı. Bruma, mesajını "İmparator!" diye bitirdi.
  • 6

    Oyuncularından Terim'e veda mesajları

    Deneyimli teknik adamla bir fotoğrafını paylaşan Semih Kaya da "Bugünlere gelmemde çok büyük emeği olan, kimse ismimi bilmezken bana güvenip, hayalleriyle büyüdüğüm parçalı formayı teslim eden, kendisine ömür boyu minnettar kalacağım, her şeyden evvel büyük insan Sayın Hocamız Fatih Terim'e yaşattığı ve öğrettikleri için çok teşekkür ederim" yazarak, Terim'e veda etti.
  • 7

    Oyuncularından Terim'e veda mesajları

    Emre Çolak ise Fatih Terim'le antrenmanda yan yana çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak, "Bize yaptıklarınız ve yaşattıklarınız için çok teşekkür ederiz hocam" ifadesini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız