Spor Toto Süper Lig'de birinci hafta

Spor Toto Süper Lig'de birinci hafta

Haberler 20.08.2013 - 10:45

  • 1

    Sessiz gala

    Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında gol sesi çıkmadı. 2013-2014 sezonunun ilk maçında karşılaşan MP Antalyaspor ve Kayseri Erciyesspor sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.
  • 2

    Sessiz gala

    Kayseri Erciyesspor'un ilk tehlikeli atağı 10. dakikada geldi. Sağ kanatta Azofeifa'nın kullandığı serbest vuruşta boş pozisyonda topla buluşan Mandjeck'in vuruşu üstten auta çıktı.
  • 3

    Sessiz gala

    İkinci yarıya Kayseri Erciyesspor etkili başladı. Antalyaspor'un çıkarken kaybettiği pozisyonda topla buluşan Azofeifa'nın uzaktan sert vuruşunu Hakan Arıkan kornere çeldi.  

    Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve sezonun açılış karşılaşması 0-0 sona erdi.
  • 4

    Karabük Paşa'ya acımadı

    Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir KDÇ Karabükspor ile Kasımpaşa, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gökhan Ünal ve Lua-Lua'nın golleriyle rakibini 2-0 mağlup eden Karabükspor, lige 3 puanla başladı.
  • 5

    Karabük Paşa'ya acımadı

    Skorda dengeyi değiştiren gol, karşılaşmanın 42'nci dakikasında geldi. İlk yarının başarılı isimlerinden Hakan Özmert'in ortasında çok iyi yükselen Gökhan Ünal, takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 6

    Karabük Paşa'ya acımadı

    55'inci dakikada, Kasımpaşa'nın kullandığı köşe vuruşunun ardından Lomano Lua-Lua, orta sahadan aldığı topla hızlı çıktı. Kasımpaşa savunmasının üzerine tek başına giden Kongolu golcü, topu sol ayağına aldı ve yerden bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.
  • 7

    Karabük Paşa'ya acımadı

    Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmadı ve Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'e 2-0'lık Kasımpaşa galibiyeti ile başladı.
  • 8

    Rize Sercan'la güldü

    Ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, Sercan Kaya'nın golüyle 1-0 kazandı.
  • 9

    Rize Sercan'la güldü

    Düşük tempoda başlayan karşılaşmanın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen dakikalarda rakip kalede baskı kuran Gençlerbirliği, Jimmy Durmaz ve Mervan Çelik ile önemli pozisyonlar üretse de sonuca gidemedi.
  • 10

    Rize Sercan'la güldü

    Rakip kalede gol arayan Ankara temsilcisi, defansta açıklar vermeye başladı. 31. dakikada hızlı gelişen Çaykur Rizespor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Sercan Kaya, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçti.  

    Geri kalan dakikalar başka gol getirmezken Çaykur Rizespor, sahadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.
  • 11

    Fener'den kabus gibi başlangıç

    Mücadelenin son 15 dakikasına 2-0 önde giren Fenerbahçe, Torku Konyaspor'un muhteşem geri dönüşüne engel olamadı ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.
  • 12

    Fener'den kabus gibi başlangıç

    Düşük bir tempoda başlayan mücadelenin ilk tehlikeli atağında Fenerbahçe'nin golü geldi. Emre Belözoğlu ve Moussa Sow'un korner organizasyonunda, son olarak Emre kale sahasına ortaladı. Arka direkte boş kalan Yoseph Yobo, düzgün bir kafa vuruşuyla Fenerbahçe'yi Konya'da 1-0 öne geçirdi.
  • 13

    Fener'den kabus gibi başlangıç

    Fenerbahçe, baskısını devam ettirdi ve 25'te penaltı kazandı. Sağ taraftan Mehmet Topuz'un pasıyla hareketlenen Alper Potuk, Konya savunmasında Erdal Kılıçaslan'ın müdahalesi ile yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı. Penaltıda topun başına geçen Emre Belözoğlu, düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.
  • 14

    Fener'den kabus gibi başlangıç

    Konyaspor, 72'nci dakikada penaltı kazandı. Mehmet Topuz'un, Erdal Kılıçaslan'a müdahalesi sonrası hakem Tolga Özkalfa penaltı noktasını gösterdi. Gunnar Thorvaldsson'un penaltısını ise kaleci Mert Günok köşeden çıkardı.
  • 15

    Fener'den kabus gibi başlangıç

    Ancak Konyaspor, kaçan penaltıya rağmen 76'da golü buldu. Yine Erdal Kılıçaslan ceza sahasına girdi ve sert vurdu. Savunmadan seken top Tomas Borek'in önüne düştü ve Çek oyunu yerden bir vuruşla skoru 2-1'e getirdi.
  • 16

    Fener'den kabus gibi başlangıç

    Bu golden sadece 3 dakika sonra Konyaspor'un beraberlik golü geldi. Ali Turan'ın kullandığı taç atışında topu iyi kontrol eden Ali Çamdalı, iyi bir vuruşla maça 2-2'lik beraberliği getirdi. 

    87'nci dakikada, Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Recep Aydın, kısa bir dokunuşla Mert Günok'un üzerinden topu filelerle buluşturdu.  Mücadelenin kalan dakikalarında beraberlik için yüklenen Fenerbahçe, skoru değiştiremedi ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
  • 17

    Sağlam'dan Daum'a 'Hoş geldin'

    Ertuğrul Sağlam, eski takımı Bursaspor'un yeni teknik direktörü Christoph Daum'a 'Hoş geldin' dedi. Eskişehirspor, evinde konuk ettiği Timsah'ı Civelli (KK) ve Bienvenu'nun golleriyle 2-0 mağlup etti ve ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.   

    Takımların birbirine diş geçiremedeği ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı ve Eskişehir'de taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi.
  • 18

    Sağlam'dan Daum'a 'Hoş geldin'

    75.dakikada Sol kanatta son çizgiye kadar inen Erkan Zengin, ön direğe doğru yaptığı ortada herhangi bir Eskişehirspor'lu oyuncu olmamasına rağmen Renato Civelli ile Sebastien Frey anlaşamadı. Ve Civelli enteresan bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi.
  • 19

    Sağlam'dan Daum'a 'Hoş geldin'

    Es-Es'te günün etkili isimlerinden biri olan Erkan Zengin 80'de Bienvenu'ye ikinci golün asistini yaparak adeta galibiyetin mimarı oldu. Sol çizgide topla buluşan Erkan Zengin kademeye gelen Şener Özbayraklı'yı çok güzel bir çalımla ekarte etti. Ön direğe doğru hareketlenen Henri Bienvenu'ye ceza sahası ön çizgisi üzerinde güzel bir orta gönderdi ve Bienvenu İbrahim Öztürk'e rağmen kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.
  • 20

    Sağlam'dan Daum'a 'Hoş geldin'

    Kalan dakikalar her iki takıma da gol getirmedi ve heyecan dolu mücadelede Eskişehirspor evinde konuk ettiği Bursaspor'u 2-0'la geçerek lige 3 puanla başladı.
  • 21

    Akigolar 3 puanla başladı

    1-0 geriye düştüğü maçta Elazığspor'u 3-1 mağlup etti ve lige 3 puanla merhaba dedi. Konuk ekipte Ivesa, 89. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

    44. dakikada Akhisar Belediyespor savunmasından dönen topu iyi takip eden Alper, ceza alanı içerisine ortaladı. Sane, kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.
  • 22

    Akigolar 3 puanla başladı

    45. dakikada Güray'ın sol çaprazdan ortasında Uğur, kafayla Bruno'ya pas verdi. Bruno, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skora denge geldi.
  • 23

    Akigolar 3 puanla başladı

    Mücadelenin ikinci devresine ev sahibi Akhisar Belediyespor etkili başladı ve devrenin başında golü buldu. Uğur Demirok'un ara pasına savunma arkasına hareketlenen Oumar Niasse, altı pas sol yan çizgisinin hemen gerisinde topu yerden kaleye yuvarladı. Vanja Ivesa'yı da geçen top ağlarla buluştu ve Yeşil-Siyahlılar 2-1 üstünlüğü yakaladı.
  • 24

    Akigolar 3 puanla başladı

    Hızlı gelişen ev sahibi ekibi atağında Niasse, kaleci Ivesa ile karşı karşıya kaldı. Ivesa'yı çalımlayan Niasse kendini yerde buldu ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Ivesa kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan konuk ekipte, kaleye futbolculardan Adem geçti. Penaltı vuruşunu kullanan Adem Alkaşi, takımını 3-1 öne geçirdi. Bu gol maçın da skorunu belirledi ve mücadele Akhisar Belediyespor'un 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.
  • 25

    Kartal ava başladı

    Sezonun ilk haftasına denk gelen dev maç Beşiktaş'ın oldu. Olimpiyat'ta Trabzonspor'u ağırlayan Kara Kartallar, ikinci yarıda Olcay Şahan ve Gökhan Töre'nin attığı gollerle 2-0 galip geldi. Siyah beyazlılar böylece bordo mavili rakibini 5 maçlık bir aradan sonra yenmiş oldu.
  • 26

    Kartal ava başladı

    Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçta, kıran kırana pozisyonlar yaşandı. İlk bölümlerde takımlar net golü pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşarken, Beşiktaş dakikaların ilerlemesiyle oyunda daha etkili olan takımdı. Mustafa Pektemek ve Fernandes'le pozisyonlar bulan Siyah-Beyazlılar, final paslarında yetersiz kalınca ilk yarıda gol bulamadı.
  • 27

    Kartal ava başladı

    Beşiktaş, Olcay Şahan ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. 75. dakikada Manuel Fernandes'in pasıyla ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Olcay Şahan açısı dar olmasına rağmen yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Onur'un ayaklarının altından ağlara gönderdi ve Siyah-beyazlılar maçta öne geçti.
  • 28

    Kartal ava başladı

    Sol taç çizgisinde yaptığı presle Zeki Yavru'dan topu kapan Olcay Şahan sol çaprazdan ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden pasını Gökhan Töre'ye verdi. Gökhan Töre, Mustafa Yumlu ve Aykut Akgün'ü çalımladıktan sonra altıpas bölgesine yakın bir yerden sol çaprazdan şutunu çekti ve kaleci Onur'un solundan topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi.
  • 29

    Kartal ava başladı

    Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamadı ve mücadele 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla beşiktaş ilk haftayı 3 puanla tamamlarken, Trabzonspor 0 puanda kaldı.
  • 30

    Kayseri'nin 3 puan 'Sefa'sı

    Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor, Kadir Has Stadyumu'nda Sivasspor'u Sefa Yılmaz'ın 54. dakikada attığı golle 1-0 yenerek ilk haftayı 3 puanla kapattı.
  • 31

    Kayseri'nin 3 puan 'Sefa'sı

    Sivasspor 20. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahasına çalımlarla giren Aatıf Chahechouhe'un şutu direkten oyun alanına geri döndü, dönen topu Kayserispor savunması uzaklaştırdı. 

    54. dakikada, Mert Nobre'nin pasında topla buluşan Sefa, sağ çaprazda zor bir pozisyonda olmasına rağmen düzgün bir vuruşla kaleci Borjan'ı mağlup etti ve sarı-kırmızılı ekibi 1-0 öne geçirdi.
  • 32

    Kayseri'nin 3 puan 'Sefa'sı

    63. dakikada, Kadir'in içeri doğru çevirdiği ortada ceza sahasında topla buluşan Aatıf Chahechouhe meşin yuvarlağı kontrol etmek isterken Ertuğrul kalesinden çıktı ve topu uzaklaştırdı.  

    Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kayserispor, Sivasspor'u 1-0 mağlup etti.
  • 33

    Galatasaray galibiyetle başladı

    Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 2-1 yenen Galatasaray, sezona galibiyetle başladı. Galatasaray'ın gollerini Sneijder ve penaltıdan Burak Yılmaz kaydederken, Gaziantepspor'un tek golünü ise Muhammet Demir attı.
  • 34

    Galatasaray galibiyetle başladı

    Maçın 8.dakikasında, orta sahada topa buluşan Didier Drogba topu Burak Yılmaz ile buluşturdu. Burak Yılmaz ceza sahası içine girdikten hemen sonra arapası ile Wesley Sneijder'ı gördü. Sneijder cezası sahası sol tarafında sıfıra yakın bir noktadan yerden vuruşunu yaparak topu kalecinin altından filelerle buluşturdu ve Galatasaray’ı öne geçirdi.
  • 35

    Galatasaray galibiyetle başladı

    51.dakikada, Wesley Sneijder'in uzun pasıyla ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz, kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Barış Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını yapan Burak Yılmaz, sağ ayağıyla net bir vuruş yaparak topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.
  • 36

    Galatasaray galibiyetle başladı

    75.dakikada, sol kanattan kazanılan korneri Taşkın Çalış kullandı. Hakan Balta'nın kafasında seken top sağ çaprazda Mustafa Durak kafayla buluştu. Muhammet Demir gelen topa şık bir röveşata vuruşu yaparak kaleci Fernando Muslera'nın müdahalesine rağmen topu filelere gönderdi. Bu gol tüm tribünlerden alkış aldı.
  • 37

    Galatasaray galibiyetle başladı

    Bu sonuçla Galatasaray lige 3 puanla başlarken Gaziantepspor Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'da yenemediği tek Spor Toto Süper Lig ekibi olma unvanını bu karşılaşmada yitirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız