Spor Toto Süper Lig'de ikinci hafta

Spor Toto Süper Lig'de ikinci hafta

Haberler 27.08.2013 - 11:14

  • 1

    3 gol 3 puan

    Sezona Rize yenilgisiyle başlayan Gençlerbirliği, haftayı üç puanla kapatan Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Oyunun genelinde üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Gençler, Jimmy Durmaz, Zec ve Stancu'nun golleriyle Akhisar'ı 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
  • 2

    3 gol 3 puan

    17.dakikada Nizamettin Çalışkan'ın sürüklediği atakta ceza sahasına hareketlenen Jimmy Durmaz, kademeye gelen savunmaya rağmen topu sol ayağına çekerek uzak direğe doğru sert bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne taşıdı.
  • 3

    3 gol 3 puan

    Golden sonra da etkili oyununa devam eden Kırmızı-siyahlılar, Akhisar'ın vasat geçirdiği devrenin 33. dakikasında ikinci golü buldu. Savunma arkasına güzel sarkan Ermin Zec, penaltı noktasına yakın bir yerde topla buluştu ve kaleci açıyı daraltmasına rağmen topun dibine girerek topu ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı.
  • 4

    3 gol 3 puan

    87'de Akhisar defansını ileride yakalayan Bogdan Stancu ceza sahası içinde yaptığı şık vuruşuyla farkı üçe çıkardı. Rumen futbolcu bu golüyle aynı zamanda maçın da skorunu belirlemiş oldu.

    Ligin ilk 3 puanını hanesine yazdıran Gençlerbirliği 3. haftada KDÇ Karabükspor'a konuk olacak. Ankara'dan eli boş dönen Akhisar ise evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
  • 5

    Kasımpaşa yenileriyle güldü

    Kasımpaşa yeni transferleriyle güldü. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa, evinde ağırlardığı Kayserispor'u Castro, Scarione ve Babel'in attığı gollerle 3-1 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.
  • 6

    Kasımpaşa yenileriyle güldü

    Maça hızlı başlayan Kasımpaşa 9. dakikada golü buldu. Babel'in sağ kanattan yaptığı ortada kaleci Ertuğrul topu ceza sahası dışına yumrukladı, seken topa harika bir vuruş yapan Andre Castro lacivert beyazlı ekibi 1-0 öne geçirdi.
  • 7

    Kasımpaşa yenileriyle güldü

    Kasımpaşa 22. dakikada Scarione'nin düşürülmesiyle penaltı kazandı. Scarione topu ağlarla buluşturdu ancak hakem Tolga Özkalfa, ceza sahasına erken girildiği için penaltıyı tekrar ettirdi. İkinci kez penaltı noktasına gelen Scarione, topu ve Ertuğrul'u ayrı köşelere yollarak durumu 2-0'a getirdi.
  • 8

    Kasımpaşa yenileriyle güldü

    Kasımpaşa, Ryan Babel'in ayağından bulduğu golle farkı 3'e çıkardı. Malki'nin ara pasıyla kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kalan Hollandalı yıldız, şık bir aşırtma vuruşu ile Ertuğrul'u mağlup etti ve Kasımpaşa'yı 3-0 öne geçirdi.

    Kayserispor yeni transferi Jaja'nın ayağından bulduğu golle farkı 2'ye indirdi. Sol çizgiden yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Jaja, düzgün bir vuruşla Isaksson'u mağlup etti ve skoru 3-1 e getirdi.
  • 9

    Antep'te sessiz gece

    Spor Toto Süper Lig'in Gaziantespor ile Medical Park Antalyaspor golsüz berabere kaldı. Konuk takımda Serdar, maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.
  • 10

    Antep'te sessiz gece

    Mücadelenin son dakikalarında oldukça ilginç bir pozisyon yaşandı. 90. dakikada Serdar Özbayraktar'ın Anton Ferdinand'a hareketinin ardından Hüseyin Sabancı; Serdar'ı kırmızı kartla cezalandırırken; penaltı noktasını gösterdi. Ardından penaltı kararından vazgeçen hakem Sabancı; Gaziantepspor'a serbest vuruş kararı verdi.
  • 11

    Antep'te sessiz gece

    Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele başladığı gibi sona erdi.Geçen hafta deplasmanda Galatasaray'a mağlup olan Gaziantespor, yeni sezonun ilk puanıyla tanışırken; Kayseri Erciyesspor beraberliğinin ardından Medical Park Antalyaspor da puanını 2'ye çıkardı.
  • 12

    Kara bulutları 'Mert' dağıttı

    Fenerbahçe, 3 maçlık mağlubiyet serisine Eskişehirspor karşısında son verdi... Kaleci Mert Günok'un devleşip, bir de penaltı kurtardığı maçta Sarı-lacivertliler, Es-Es'i Kuyt'ın tek golüyle geçti ve rahat bir nefes aldı.
  • 13

    Kara bulutları 'Mert' dağıttı

    Maçın ilk devresi golsüz tamamlanırken, ev sahibi Fenerbahçe, 52. dakikada skordaki dengeyi bozdu. Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Nijeryalı, arka direğe koşu yapan Dirk Kuyt'a ortaladı. Hollandalı oyuncu da zor pozisyonda kafa vuruşuyla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.
  • 14

    Kara bulutları 'Mert' dağıttı

    Bu golden sadece 7 dakikada sonra Eskişehirspor penaltı kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Necati Ateş'in kafa vuruşu, Alper Potuk'un eliyle temas etti ve hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Necati'nin vuruşu, Mert Günok kurtardı. Bu da Mert'in iki haftada kurtardığı ikinci penaltı oldu.
  • 15

    Kara bulutları 'Mert' dağıttı

    Dakikalar 72'yi gösterdiğinde Mert Günok, yine çok kritik bir kurtarışa imza attı. Çalımlarla kendisine şut açısını yaratan Erkan Zengin, çok sert vurdu ancak Mert çok iyi refleksle çıkarı. Bu pozisyondan 1 dakika sonra da Tarık Çamdal'ın şutunu Mert köşeden çıkararak, kalesinde devleşti.
  • 16

    Kara bulutları 'Mert' dağıttı

    Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Fenerbahçe, Mert Günok'un adeta kalesinde devleştiği mücadeleyi Dirk Kuyt'ın golüyle 1-0 kazanarak, 3 maçlık mağlubiyet serisini noktalandırdı.
  • 17

    Karabük kaçtı, Elazığ kovaladı

    Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, iki kez öne geçtiği mücadelede Elazığspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.  

    Gökhan Ünal, 12. dakikada takımını öne geçirdi. Lualua'nın yaptığı orta üst kale direğine çarparak ceza sahasına döndü. Topu karşılayan İlhan Parlak'ın pasını değerlendiren Gökhan'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve Karabük öne geçti.
  • 18

    Karabük kaçtı, Elazığ kovaladı

    Maçın 38. dakikasında Elazığspor skoru eşitledi. Sane'nin pasıyla topla buluşan Serdar Gürler rakibinden sıyrıldıktan sonra şık bir vuruşla skoru 1-1'e getirdi.
  • 19

    Karabük kaçtı, Elazığ kovaladı

    Maçın 64. dakikasında konuk takım bir kez daha öne geçti. İlhan Parlak'ın pasında topla buluşan Erdem Özgenç, ceza sahası içine girerek sert vurdu ve direğe çarpan top filelerle buluştu.
  • 20

    Karabük kaçtı, Elazığ kovaladı

    82. dakikada ceza sahasına giren Serdar Gürler, Sebastien Puygrenier'in müdahalesiyle yerde kaldı ve maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Sane skoru bir kez daha eşitledi ve maçın skorunu belirledi.
  • 21

    Yiğidolar galibiyete 'Merhaba' dedi

    Sivas 4 Eylül'de Torku Konyaspor'u konuk eden kırmızı-beyazlılar, yüksek tempolu 90 dakikanın ardından gülen taraf oldu ve 2-0'lık skorla ikinci haftada ilk puanlarına ulaştı.
  • 22

    Yiğidolar galibiyete 'Merhaba' dedi

    İlk devre gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan Sivasspor bu kez Torku Konyaspor filelerini havalandırmayı başardı. 55. dakikada defansın arkasına atılan topa hareketlenen ve iyi kontrol eden Burhan Eşer düzgün bir vuruşla kaleci Charles Itandje'yi mağlup ederek Sivas'ı büyük sevince boğdu.
  • 23

    Yiğidolar galibiyete 'Merhaba' dedi

    Seyircisini desteğini de arkasında alan Yiğidolar, 66'da ikinci golü bularak iyice rahatladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ümit Kurt ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.
  • 24

    Yiğidolar galibiyete 'Merhaba' dedi

    Yiğidolar bu sonuçla galibiyetle tanışırken konuk ekip Torku Konyaspor ise geçen haftaki flaş Fenerbahçe galibiyetinin ardından 2. haftayı puansız kapattı.
  • 25

    Ziyafeti paylaştılar

    Yüksek tempoda oynanan ve adeta hiç bitmesin dedirten karşılaşmada Bursaspor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Burak Yılmaz ile öne geçen konuk takım, 16 yaşındaki Enes Ünal'ın golüne engel olamadı ve mücadele karşılıklı gollerle sona erdi.
  • 26

    Ziyafeti paylaştılar

    Dakikalar 44'ü gösterdiğinde konuk takım Galatasaray skorda üstünlüğü yakaladı. Bursaspor ceza alanı önünde iki yeşil-beyazlı savunma oyuncusunu geçen Hamit Altıntop'un ara pasında topla buluşan Burak Yılmaz, plase vuruşla topu kaleci Frey'in solundan ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 27

    Ziyafeti paylaştılar

    Maçın 74. dakikasında Fernando Belluschi'nin sağ çaprazdan çektiği şut takım arkadaşından sekip ceza sahası yayı üzerinde bulunan Renato Civelli'ye geldi. Civelli hiç bekletmeden havadan pasını Pablo Batalla'ya verdi. Batalla da hiç bekletmeden yanında bomboş pozisyonda bulunan Enes Ünal'a gördü. 1997 doğumlu Enes Ünal boş kaleye topu yerden yuvarlayarak Süper Lig kariyerindeki ilk golünü attı ve skora eşitlik getirdi.
  • 28

    Ziyafeti paylaştılar

    Gaziantepspor galibiyetiyle lige başlayan Galatasaray, Bursa'da iki puan bıraktı ve puanını 4'e yükseltti. Eskişehirspor yenilgisiyle lige merhaba diyen Bursaspor ise ilk puanını hanesine yazdırdı.
  • 29

    Derbinin rengi: Bordo-mavi

    Karadeniz derbisinde karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Çaykur Rizespor Avni Aker'de kozları paylaştı. Bordo-mavililer, Adrian ve Malouda'da harika golleriyle rakibini 2-1 mağlup ederek ilk puanlarını aldı.
  • 30

    Derbinin rengi: Bordo-mavi

    Karşılaşma klişe bir deyimle adeta golle başladı. Ev sahibi Trabzonspor'da Adrian, yaklaşık 25 metreden gönderdiği şutla kaleci Pawelek'i avladı ve takımını 1-0 öne taşıdı. Polonyalı oyuncu bu golüyle bordo-mavililerin lig tarihindeki 2000. golünü kaydetti.
  • 31

    Derbinin rengi: Bordo-mavi

    Devrenin ilk yarım saatlik bölümü Trabzonspor kontrolünde geçilse de son dakikalarda rakip sahada daha çok görünmeye başlayan Çaykur Rizespor beraberlik golünü bulmayı başardı. 40. dakikada Trabzonspor ceza sahasında yaşanan ufak çaplı karambolde topu önünde bulan Tevfik Köse topu ağlara göndererek skoru eşitledi.
  • 32

    Derbinin rengi: Bordo-mavi

    Maçın başında öne geçen Trabzonspor ikinci yarının hemen başında Florent Malouda ile yeniden öne geçti. Ceza sahası dışında Adrian'ın pasına gelişine çok sert vuran Malouda harika bir gole imza attı ve Trabzon'u büyük bir sevince boğdu.
  • 33

    Derbinin rengi: Bordo-mavi

    Trabzonspor bu sonuçla ligde ilk puanlarını alırken Çaykur Rizespor geçen hafta elde ettiği 3 puanla kaldı. Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olurken Rizespor evinde Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak.
  • 34

    Kartal zirveye uçtu

    Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçı gol düellosuna sahne oldu. Beşiktaş deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında iki kez yenik duruma düştüğü maçta rakbini Fernandes, Gökhan Töre, Escude ve Almeida'nın golleriyle 4-2 yenerek liderliğe yükseldi.
  • 35

    Kartal zirveye uçtu

    10. dakikada Yasin Öztekin, Hutchinson’ın müdahalesi sonrası Beşiktaş ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Vleminckx, topu siyah beyazlıların ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 36

    Kartal zirveye uçtu

    23. dakikada sağ kanatta topla buluşan Serdar, rakip ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunma topu uzaklaştırmak isterken, Veli kafayla topu yeniden ceza sahası içine gönderdi. Savunmadan seken top sağ çaprazdaki Fernandes’in önünde kaldı. Yıldız futbolcunun yerden sert şutunda top ağarla buluştu ve skor 1-1 oldu.
  • 37

    Kartal zirveye uçtu

    Beşiktaş savunmasının 41. dakikada yaptığı hatayı Yasin değerlendirdi ve takımını bir kez daha öne geçirdi. Beşiktaş yarı alanında yükseklik kazanan topu Ersan kafa pasıyla savunmasına göndermek istedi. Fakat araya giren Yasin topu kontrol etti ve kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Yasin kaleci Tolga’nın sağından topu ağlara gönderdi.
  • 38

    Kartal zirveye uçtu

    51. dakikada paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından topu kontrol eden Gökhan Töre, sağ çaprazdan ceza sahasına girerken sert bir şutla kaleci Jorgacevic’i mağlup etti ve skoru 2-2’ye getirdi.  

    65. dakikada, rakip yarı alanın sağ çaprazından siyah beyazlılar serbest vuruş kullandı. Fernandes’in yaptığı ortada kale sahası içinde iyi yükselen Escude, kafa vuruşuyla golünü kaydetti ve Beşiktaş’ı deplasmanda 3-2 öne geçirdi.
  • 39

    Kartal zirveye uçtu

    Kalan bölümde Kayseri Erciyesspor daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlamasına rağmen gol bulamazken, Beşiktaş rakibinin savunmada verdiği açığı iyi değerlendirdi ve Almeida ile skoru 4-2 yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız