Spor Toto Süper Lig'de otuz dördüncü hafta

Spor Toto Süper Lig'de otuz dördüncü hafta

Haberler 20.05.2013 - 12:41

  • 1

    Mersin'den hüzünlü veda

    Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında ligden daha önce düşen Mersin İdman Yurdu, Gaziantepspor'a kendi evinde 2-1 mağlup oldu.
  • 2

    Mersin'den hüzünlü veda

    27. dakikada konuk takımın sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Turgut'un plase vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Gaziantep öne geçti.
  • 3

    Mersin'den hüzünlü veda

    Golden sonrada ataklarını kesmeyen Gaziantepspor 3 dakika sonra bu sefer Cenk Tosun ile farkı 2'ye çıkardı. 30. dakikada Gaziantep ekibinin Binya ile geliştirdiği atak sonrası ceza sahası dışında topla buluşan Cenk'in şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti ve fark ikiye çıktı.
  • 4

    Mersin'den hüzünlü veda

    Dakikalar 72. gösterdiğinde ev sahibi Mersin İdman Yurdu, Tunuslu oyuncusu Ben Yahia'nın attığı mükemmel golle farkı bire indirdi.

    Bu sonuçla birlikte Gaziantepspor 46 puanla 9.sıraya yükselirken; daha önce ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu ise 22 puanla ligi son sırada tamamlayarak, Spor Toto Süper Lig'e veda etti.
  • 5

    Son yolcu Belediye oldu

    "Akhisar mı? Karabük mü? İBB mi?" sorusunun yanıtı yüksek görünen ihtimal oldu. Haftaya düşme potasında giren İBB, sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olunca PTT 1. Lig'e düşen son takım oldu.
  • 6

    Son yolcu Belediye oldu

    2. dakikada soldan Doka'nın ortasında ceza alanı içinde Kerem Şeras'tan önce Holmen'in müdahale ettiği top, Tevfik Köse'nin önünde kaldı. Bu futbolcu, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Isaksson'un solundan filelere gönderdi ve takımını öne geçirdi.
  • 7

    Son yolcu Belediye oldu

    56. dakikada Kasımpaşa beraberlik golünü attı. Bu dakikada soldan Uche'nin ortasında arka direkte uygun durumda bulunan Djalma'nın gelişine vuruşunda, top ağlara gitti ve skora eşitlik geldi.
  • 8

    Son yolcu Belediye oldu

    89. dakikada orta sahadan aldığı topla hızla ceza alanına kadar gelen Halil Çolak, ileri çıkan kaleci Eduardo'yu da çalımlayarak, sol çaprazdan yerden bir vuruşla boş kaleye gönderdi ve maçın skorunu belirledi. 

    İstanbul BŞB, bu mağlubiyetle 5 sene süren Süper Lig macerasını sona erdirmiş oldu.
  • 9

    Karabük şansa bırakmadı

    Can derdindeki Karabükspor, kupa finalini düşünen Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek ligde kalma işini şansa bırakmadı. Fenerbahçe ise zorlu 90 dakika sonrası gözünü, Trabzonspor ile oynayacağı finale çevirdi.
  • 10

    Karabük şansa bırakmadı

    33'üncü dakikada Moussa Sow'un ortasına kale sahası üzerinde çok iyi yükselen Mehmet Topuz, topu köşeye bıraktı ve Sarı-lacivertlileri 1-0 öne geçirdi.  

    İlhan Parlak'ın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Gökhan Ünal, kaleci Mert Günok tarafından düşürüldü ve takımına penaltı kazandırdı. Penaltıda topun başına geçen LuaLua, 47'inci dakikada skoru 1-1'e getirdi.
  • 11

    Karabük şansa bırakmadı

    Beraberlik golünden sadece 3 dakika sonra yine pası veren İlhan Parlak olurken, bu kez hareketlenen Ahmet İlhan'dı. Ziegler'in de hatasını iyi değerlendiren Ahmet İlhan, düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı.
  • 12

    Karabük şansa bırakmadı

    Maçın 75'inci dakikasında Fenerbahçe, aradığı beraberlik golünü buldu. Baroni'nin kullandığı köşe vuruşunda Gökhan Gönül'ün kafa vuruşunu Karabükspor savunması çizgiden çıkardı. Ancak dönen topa çok sert vuran Webo, 2-2'lik eşitliği sağladı.
  • 13

    Karabük şansa bırakmadı

    Bu golün ardından küme düşme stresini yeniden üzerinde hissetmeye başlayan Karabükspor, sadece 2 dakika sonra tekrar öne geçti. Baroni'nin uzaklaştıramadığı topu ceza yayı üzerinde kontrol eden LuaLua, uzak direğe çok şık bir vuruşla takımını öne geçirmeyi başardı ve skoru 3-2 yaptı.
  • 14

    Akhisar başardı

    Ligde kalma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor, daha önce ligden düşmesi kesinleşen Orduspor'a konuk oldu. Deplasman ekibi, sezon başı Orduspor'dan kiraladığı Bruno Mezenga'nın iki golüyle rakibini 2-0 mağlup etti ve ligde kaldı.
  • 15

    Akhisar başardı

    Karşılaşmayı kazanarak diğer maçlarına sonucuna bakmaksızın ligde kalmayı amaçlayan Akhisar Belediyspor, maçın 39. dakikasında sezon başında Orduspor'dan kiraladığı Bruno Mezenga'nın golüyle 1-0 öne geçti.
  • 16

    Akhisar başardı

    İkinci yarıya da rakibi karşısında etkili başlayan Akhisar Belediyespor'da Bruno Mezenga birkez daha sahne aldı ve skor 2-0 oldu.
  • 17

    Akhisar başardı

    Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmazken Akhisar Belediyespor, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve ligde kaldı.
  • 18

    Şampiyon, Şampiyon gibi bitirdi

    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu 2 hafta öncesinden garantileyen Galatasaray, evinde Trabzonspor'u Albert Riera ve Burak Yılmaz'ın golleriyle 2-0 mağlup etti ve ligi galibiyetle tamamladı.
  • 19

    Şampiyon, Şampiyon gibi bitirdi

    34. dakikada sağ kanattan ceza alanına giren Eboue, penaltı noktası üzerinde bulunan Burak Yılmaz'a verdi. Burak topun gelişine sert vurdu ancak Tolga'nın bacaklarından seken top, Riera'nın önünde kaldı ve sol çaprazdan çok sert bir şut çeken Riera, topu ağlara gönderdi.
  • 20

    Şampiyon, Şampiyon gibi bitirdi

    52. dakikada Trabzonspor defansı topla çıkarken Burak Yılmaz'ın yaptığı pres sonrası topu Amrabat orta alanda kaptı. Amrabat önünde hareketlenen takım arkadaşı Burak'a pasını verdi. Burak Yılmaz topla birlikte ceza sahası içine girdikten sonra şutunu çekti ve topu filelerle buluşturdu. Burak Yılmaz Spor Toto Süper Lig'de gol sayısını 24'e çıkardı. Yıldız futbolcu, attığı golden sonra sevinmedi.
  • 21

    Şampiyon, Şampiyon gibi bitirdi

    Bu skorla Galatasaray puanını 71'e yükseltti. Trabzonspor ise 46 puanda ligi tamamladı.
  • 22

    Başladığı gibi bitti

    Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında karşı karşıya gelen Sanica Boru Elazığspor-Sivasspor'un mücadelesi golsüz sonuçlandı.
  • 23

    Başladığı gibi bitti

    12. dakikada Mehmet'in pasında ceza alanında Eren topla buluştu. Bu futbolcunun çapraz pozisyondan vuruşunda, meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.
  • 24

    Başladığı gibi bitti

    59. dakikada Ümit Kurt'un kendi yarı alanından gönderdiği topa hareketlenen ve ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kalan Pedriel'in vuruşunda Ivesa, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
  • 25

    Başladığı gibi bitti

    Karşılaşmanın 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi bitti. Bir ara küme düşme korkusu yaşayan iki ekip de prestij maçına çıkarken, ev sahibi takım puanını 43'e, konuk takım da puanını da 44'e yükseltti.
  • 26

    Başkentte kardeş payı

    Gençlerbirliği ile Bursaspor yenişemedi... Spor Toto Süper Lig’de sezonun son haftasında Ankara’da karşı karşıya gelen Gençlerbirliği ile Bursaspor, 2-2 berabere kaldı.
  • 27

    Başkentte kardeş payı

    Karşılaşmanın 7. dakikasında Tuncay orta alanda Petrovic'ten kaptığı topu Okan'a aktardı. Okan Gençlerbirliği ceza alanının sağında Ahmet'i çalımladıktan sonra yerden ortaladı. Ferhat kale önünde Özkan'dan önce topa dokunarak Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.
  • 28

    Başkentte kardeş payı

    6. dakikada ev sahibi ekibin beraberlik golü geldi. Azofeifa'nın kullandığı korner atışında ceza alanında iyi yükselen Özgür, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu
  • 29

    Başkentte kardeş payı

    24. dakikada Gençlerbirliği 2-1 öne geçti. Bu dakikada Tahacan'ın hatasını iyi değerlendiren Zec, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda plase vuruşla topu ağlara gönderdi.
  • 30

    Başkentte kardeş payı

    76. dakikada Tuncay'ın kullandığı korner atışında Özgür, topu kafayla ceza alanının dışına uzaklaştırdı. Kaleyi karşıdan gören pozisyonda topa gelişine ve düzgün vuran Murat, takımına 2-2 beraberliği getiren golü kaydetti.  

    Bu sonuçla iki takım da sahadan 1’er puanla ayrılırken, Bursaspor puanını 55’e; Gençlerbirliği ise 45’e çıkardı.
  • 31

    Kartal'dan buruk Kayseri'den mutlu veda

    Spor Toto Süper Ligi'ni 3. sırada bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, ikinci yarının flaş ekiplerinden Kayserispor'a 2-0 mağlup oldu.
  • 32

    Kartal'dan buruk Kayseri'den mutlu veda

    70. dakikada hızlı gelişen Kayserispor atağında Ömer'in uzun topuyla sağ kanatta ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Mouche, kale sahasına ortasını gönderdi. Herkesi geçen topa arka direk yakınlarında Bilal kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.
  • 33

    Kartal'dan buruk Kayseri'den mutlu veda

    85.dakikada Beşiktaş'ın yüklediği sıralarda Kayserispor Bobo ile farkı 'ye çıkardı. Bobo, eski takımına karşı attığı bu golle ligdeki gol sayısını da 18 çıkarmış oldu. Kayserispor, atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Mouche, kale sahasına ortasını yaptı ve Bobo topa çok iyi bir kafa vuruşu yaparak farkı 2'ye çıkardı.
  • 34

    Kartal'dan buruk Kayseri'den mutlu veda

    Bu sonuçla Beşiktaş, ligi 58 puanla 3. sırada tamamlarken, 52 puana yükselen Kayserispor, ligi 5. sırada noktaladı.
  • 35

    Eskişehir'de Özgür esintisi

    Spor Toto Süper Lig 2012-13 sezonun son maçında Eskişehirspor evinde Antalyaspor'u konuk etti. Es-Es, rakibini Özgür Çek(2) ve Kamara'nın golleriyle 3-1 mağlup ederken sezonu galibiyetle kapattı.
  • 36

    Eskişehir'de Özgür esintisi

    Mücadelede Eskişehirspor'un etkili oyunuyla başladı. Henüz 7. dakikada Özgür'ün Antalyaspor ceza sahası dışının sağ çaprazında düşürülmesi nedeniyle serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Özgür, doğrudan kaleye gönderdiği topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 37

    Eskişehir'de Özgür esintisi

    Karşılaşmanın 20. dakikasında gecenin başarılı ismi Özgür Çek bir kez daha sahnedeydi. Sağ kanattan kullanılan taç atışında Antalyaspor ceza sahası içindeki Özgür, önce göğsüyle kontrol ettiği topu röveşatayla ağlara gönderdi ve güzel bir gole imza attı. Bu skor aynı zamanda ilk 45 dakikanın sonucunu da belirledi.
  • 38

    Eskişehir'de Özgür esintisi

    İkinci yarıda da Es-Es rüzgarı sahadaydı. 62. dakikada ev sahibi ekip, Kamara'nın attığı golle farkı 3'e çıkardı. Mücadelenin son bölümünde konuk ekipte Ömer Şişmanoğlu 82'de attığı golle durumu 3-1 getirdi.  

    Bu sonuçla Eskişehirspor 46 puanla ligi 8. sırada tamamlarken, M.P. Antalyaspor 47 puanla 7. sırada tamamladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız