Terim henüz karar vermedi

Melo ve Riera ile ilgili karar

Haberler 09.04.2012 - 23:49

  • 1

    Terim henüz karar vermedi

    Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş teknik direktörleri, Süper Final öncesi, yayıncı kuruluş Lig TV'de soruları yanıtladılar.
  • 2

    Fatih Terim

    Melo ve Riera

    "Tüm oyuncular bugün antrenmandan sonra odama gelip Melo ve Riera'yı affetmemi istediler. Hiç beklemediğim bir hareketti, bu hareketin bana etki etmemesi mümkün değil. Daha karar vermedim. Arkadaşlar, arkadaşlarına, bize, renklerine saygısızlık etmiştir. Disiplin cezası verildi. Biz insanları kazanmak için buradayız. Yeter ki Galatasaray'ın değerlerine zarar vermesin. Yöneticilerle de konuşup, kararımı vereceğim."


    Albayrak: Terim'in kararına saygı duyacağız
  • 3

    Fatih Terim

    Muslera'nın küme düşen Manisaspor karşısında penaltıyı kullanması

    "Eleştirilmesini anlamıyorum. Neyi yanlış yaptık? Küme düşen takımla alay mı ettik? Düşmüş bir takımdan, 3-0 olmuş oyundan, Galatasaray'ın her oyuncusundan gol atmasından bahsediyoruz. Bu eleştiriyi saygısızlığın ötesine götürenler var. Kendi içimizden top oynamış arkadaşlarımızdan bu eleştirilerin gelmesi beni üzüyor. Hiçbir zaman öyle bir niyetimiz olmadı. Sabırlı olmaya çalışıyoruz, ama sabırları fazla zorlamamak lazım. Yine de Manisa tarafından yanlış anlaşılma varsa özür dilemeye hazırım."
  • 4

    Fatih Terim

    "Süper Final'de 3 puanlık sistemde birkaç maçta ara kapanabilir veya açılabilir. Ama önde başlamamız, takım adına bir güven, motivasyon olacaktır. Fakat Süper Final'de her an her şey olabilir."
  • 5

    Fatih Terim

    "Play-off'a karşıyım ama bu saatten sonra işin keyfini sürelim. Çok zevkli olacak. Can yoldaşım olan Abdurrahim Albayrak bu heyecanı nasıl kaldıracak. Onun tansiyonu var. Tabii bu işin esprisi. Bu kadar puan farkının şampiyon yapmadığı bir lig konuşuyoruz. Bir derbinin arkasından bir derbi oynanacak."
  • 6

    Fatih Terim

    "Selçuk'un transferinde ABD'deydim. Saat farkından dolayı uyumadan Hasan Şaş'ı, Ali Dürüst'ü arayarak, alınmasını istedim. Onu almakla çok önemli bir iş yaptık."
  • 7

    Fatih Terim

    "Arda'nın gitmesi hiç hesapta yoktu. Arda bizim için önemli bir kayıptı. İstediği zaman dönebilir, burası Arda'nın yuvasıdır. Ama orada mutlu görünüyor, iyi de oynuyor. Orayı iyice tatsın ondan sonra burası evi, her zaman dönebilir."
  • 8

    Aykut Kocaman

    "İlk günden beri play-off uygulamasına karşı olduğumu söyledim ve sözümün arkasındayım. Ama bugün Süper Final fikstürünü görünce futbolsever olarak heyecanladım."
  • 9

    Aykut Kocaman

    "Emre Belözoğlu'nun son maçlarda oynamaması antrenör olarak benim tasarrufum. Eleştirilerin haklı tarafı vardır. Ama beni üzen bu olayın başka mecralara çekilmesi. Çok utanç verici, bel altına vurma..."
  • 10

    Aykut Kocaman

    "Süper Final'in ilk haftasında karşılaşacağımız Trabzonspor'u en iyi şekilde ağırlayacağız. Şiddet şiddeti doğuruyor. Trabzonspor yapınca Fenerbahçe yapıyor, Fenerbahçe yapınca Galatasaray, Galatasaray yapınca Beşiktaş yapıyor. Buradan geri dönüş olur mu bilmiyorum, ama bunun için çaba göstermeliyiz. Taraftarlarımızın tamamen kendi takımlarını desteklemeleri en büyük dileğim."
  • 11

    Aykut Kocaman

    Fatih Terim'in ''Galatasaray seyircisi sınıfı geçmiştir'' demesi üzerine

    ''Centilmenlik açısından doğrudur, sıralama var. Takımlarına destek anlamında, bu sezon yaşadığımız sıkıntılarda bu taraftar büyük bir destek verdi. Evet centilmenlik konusunda belki biraz sinirlerimizin yıpranması konusunda sıkıntı olabiliyor. Ama diğer taraftan da bizi ayakta tutan büyük bir taraftar grubu var. Bence bizim taraftarımız da bu anlamda sınıfı geçti."
  • 12

    Aykut Kocaman

    "Sıkıntılarımız dışında takım savunmasından kaynaklanan zaaflardan dolayı Galatasaray ile aramızdaki fark açıldı. Bu sezon temel problemimiz 34 maçta 34 gol yemekti."
  • 13

    Tayfur Havutçu

    Şike soruşturması

    ''Türkiye'de bir ilk yaşandı. Bir travma yaşandı daha doğrusu. Bu travma da bugüne kadar devam etti. Bu süreçten çok etkilenen kulüplerimiz oldu ama saha içinde en çok etkilenen kulüp Beşiktaş'tı. Çünkü düşünün, bir takımın teknik direktörü ve futbol şube sorumlusu takımdan ayrılmak durumunda kaldı... Hesaplarımıza göre maksimum 20-22 puan daha fazlamız olması gerekiyordu...''
  • 14

    Tayfur Havutçu

    Yeni yönetim

    ''Biz bu süreci yeni bir başlangıç olarak değerlendiriyoruz. Özellikle bu Süper Final'de Beşiktaş'a yakışan mücadeleyi sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Tüm arkadaşlarımız da aynı düşüncede...
  • 15

    Tayfur Havutçu

    Belki Trabzonspor ile biz biraz puan olarak dezavantajlı başlıyormuşuz gibi görülebilir. Ben kendi kadroma güveniyorum. Futbolcularımıza inanıyorum. Bu süreçte iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum."
  • 16

    Tayfur Havutçu

    Portekizli oyuncular

    "Hepsi Türkiye'de kalmak istiyor. Hepsi sözleşmeleri devam eden oyuncular. Sezon sonu Beşiktaş'ın menfaatlerini de göz önünde bulundurarak, yönetimimizle en doğru kararı vereceğiz. Ama bu süreçte bize çok faydalı olacaklarını düşünüyorum.

    Fernandes'e transfer teklifleri geldiği doğru. Başkanımızın, menajer Mendes ile görüşmesi oldu. Birkaç teklif olduğu doğru. Sezon sonunda en doğru kararı vereceğiz, ancak şu an bize gelen bir şey yok.''
  • 17

    Tayfur Havutçu

    Tayfur Havutçu, lig'n son haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında kırmızı kart gören Almeida'nın tavrına anlam veremediklerini belirleterek, ''Almeida'nın yaptığına anlam veremiyoruz. Maç içinde gelişen bir olay. Maçtan önce de uyarılarımızı yaptık, görülen kartların Süper Final'e yansıyacağına dair. Maalesef maç içinde anlık bir refleksle yaptığı bir hareket. Edu'yu sokmaya fırsat kalmadı. 2 dakika yanımızda beklemek zorunda kaldı. Top dışarı çıkmadı. O arada Almeida kırmızı kart gördü'' diye konuştu.
  • 18

    Şenol Güneş

    "Sıkılaştırılmış, sıkıştırılmış bir lig içinde, Trabzonspor'un zararı çok daha fazla oldu. Trabzonspor aldığı puanlar ona yakışmayan puanlardı. Bizim 11 tane beraberliğimiz var. Ligin en çok berabere kalan takımı Orduspor'dan sonra biziz. Bir çok şey söyleniyor, iyi oyuncularımız var ama iyi verim alamadık. Bu konuda da öncelikle kendimi eleştiriyorum. Çünkü verimi alması gereken bendim, ama puan kayıplarımız hiç bir şeyle kapatılamaz.''
  • 19

    Şenol Güneş

    Şike iddiaları

    ''Süreçte en mağdur olan takım biziz. Hiç olayın içinde yokken içine girdik. Lig bitti, son aşamada Şampiyonlar Ligi'ne gidiyorsunuz, transferde temel iskeletten oyuncu kayıplarınız var. Baktığınızda kaleci hariç takımın omurgası gitti. Türk oyuncuları kaybettik. Oyuncular gidebilir, gelebilir. Gelen de iyi olabilir. Önemli olan uyumlu ve verimliyseniz, takım da başarılıysa, giden her oyuncu kanayan yaradır.''
  • 20

    Şenol Güneş

    "Trabzon için futbol her şey demek. Futbolcu kazanmak istiyor, seyirci de kazanmak istiyor, yönetici de istiyor. Bazen aynı beklentiler birlikte olunca daha büyük bir gerginlik meydana getirebiliyor. Ancak futbolcu için futbol oynama kenti Trabzon. Sadece futbol oynamayı düşünen bir insan için güzel bir kent. Ancak futbolun gerginliğini aşamayan ya da futbolun gerginliğini sevmeyen bir oyuncu için çok zor bir kent.''
  • 21

    Şenol Güneş

    'Trabzonspor gol için Burak Yılmaz'ın ayağına bakıyor' şeklindeki görüşe ilişkin

    ''Trabzonspor Burak'ın ayağına bakmıyor, ama Burak Trabzonspor'un çok önemli bir oyuncusu. Önemli olmasını da kendisi sağladı.

    Kendisini geliştiriyor. Belki Burak'ın daha önceki başarısızlıkları bizim lehimize oldu. Ancak mutlaka benim kadar, oyuncunun, takımın, yönetimin, seyircinin Burak üzerinde emeği var. Burak'ın yeteneği fazla. Futbol açısından tekniğine, fiziğine baktığınızda çok farklı bir oyuncu. Burak'ın fiziği, görüntüsü çok iyi. Bana göre daha eksik, başarısı gelişimini engelliyor. Eksiğini gidermek için zaman ve ortam bulamıyor. İyi oynadığında, o kafi görmese bile ister istemez doyumu yaşıyor.''
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız