Trabzonspor, İspanya'dan eli boş dönüyor (UEFA Avrupa Ligi)

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi ilk grup maçında La Liga ekibi Getafe ile deplasmanda karşılaştı. Trabzonspor karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Getafe'nin golünü 18. dakikada Rodriguez attı. Gruptaki diğer karşılaşmada Basel, kendi sahasında Krosnodar'ı 5-0 yendi.

Haberler 19.09.2019 - 21:48 Son Güncelleme : 19.09.2019 - 22:14

  • 1
    Trabzonspor, Avrupa Ligi gruplarına yenilgiyle başladı. Getafe'ye konuk olan Bordo Mavililer, 18. dakikada Angel Rodriguez'in golüyle sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
  • 2
    Trabzonspor maça etkisiz başlarken, ev sahibi ekip golü arayan taraf oldu. İspanyol temsilcisi 18. dakikada da aradığı golü buldu. Ev sahibi ekip, 26. dakikada yine gole yaklaşmasına karşın, kaleci Uğurcan Çakır yaptığı kurtarışla tehlikeyi önledi.
  • 3
    Trabzonspor'da ikinci yarıya Daniel Sturridge, Donis Avdijaj'in yerine oyuna girdi. Bordo Mavililer, 2. 45 dakikanın ilk dakikalarında daha hareketli bir görüntü sergilese de, Getafe net fırsatlar yakaladı.
  • 4
    Kaleci Uğurcan Çakır, yaptığı kurtarışlarla  Getafe'li oyunculara gol şansı tanımadı ve farkı önledi. 2. yarı oyuna giren Sturridge ise 90'da takımını mutlak golden etti.
  • 5
    Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 Ekim'de Basel'i, 24 Ekim'de de Krasnodar'ı konuk edecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız