Türkiye Tunus hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İsviçre'de 2018 Rusya Dünya Kupası'na katılacak olan Tunus Milli Takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. TFF'den yapılan açıklamada maçı hakem Alain Bieri'nin yerine aynı federasyondan Fedayi San yönetecek. Peki Türkiye Tunus hazırlık maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı ve şifresiz yayınlanacak?

Haberler ntv.com.tr 01.06.2018 - 14:57

  • 1

    MİLLİLERİN RAKİBİ TUNUS

    28 Mayıs Pazartesi günü oynanan Türkiye - İran hazırlık maçını 2-1 kazanan A Milli Takım, bu kez İsviçre'de Tunus ile karşı karşıya gelecek.
  • 2

    TÜRKİYE TUNUS MAÇI SAAT 21.15'TE

    Cenevre kentindeki Cenevre Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 21.15'te başlayacak. 

    HAKEM DEĞİŞTİ

    Hazırlık maçının hakemi değiştirildi.

    Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İsviçre Futbol Federasyonundan Alain Bieri'nin yerine karşılaşmayı aynı federasyondan Fedayi San yönetecek. Müsabakada Fedayi San'ın yardımcılıklarını Alain Heiniger ve Jan Koebeli yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stephane De Almedia olacak.

  • 3

    MAÇ CANLI YAYINLA A SPOR'DA

    Futbolseverler, saat 21.15'ten itibaren Türkiye Tunus maçını A Spor kanalından canlı ve şifresiz yayınla izleyebilecek.
  • 4

    TÜRKİYE ADAY KADROSU

    ADAY KADRO

    Teknik direktör Mircea Lucescu tarafından belirlenen A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor: Kaleciler: Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Harun Tekin (Bursaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp) Savunma: Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ömer Bayram (Teleset Mobilya Akhisarspor)  

  • 5

    TÜRKİYE ADAY KADROSU

    Orta saha: Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Tarkan Serbest (Austria Wien), Berkay Özcan (Stuttgart) Kenan Karaman (Hannover 96), Serdar Gürler (Osmanlıspor), Yunus Mallı (Wolfsburg) Forvet: Cenk Tosun (Everton), Umut Bulut (Kayserispor)
  • 6

    Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan Tunus, G Grubu'nda Belçika, Panama ve İngiltere ile mücadele edecek. 

  • 7

    SONRAKİ RAKİP RUSYA

    Ay-yıldızlı ekip, Tunus'un ardından 5 Haziran Salı günü özel maçta deplasmanda Rusya ile karşı karşıya gelecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız