Yarım düzine golle tarihi hezimet

Liverpool Chelsea'yi devirdi, Mevlüt Erdinç PSG'yi uçurdu. Avrupa liglerinde flaş sonuçlar alındı.

Haberler 08.11.2010 - 07:33

  • 1

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    İngiltere Premier Ligi'nde haftanın maçı Anfield Road'daydı. Lige fırtına gibi başlayan ve liderlik koltuğunda oturan Chelsea, Liverpool'a konuk oldu. Önceki haftalarda 20 takımlı ligde 19'unculuğa kadar düşen Liverpool, rakibi Maviler'i İspanyol yıldızı Fernando Torres'in enfes golleriyle devirdi. Chelsea 25 puanla liderliğini sürdürürken, Kızıllar 15 puanla 9. sıraya kadar yükseldi.
  • 2

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    İngiltere'de haftanın bir diğer önemli randevusunda Arsenal sahasında Newcastle United'ı ağırladı. Newcastle Carroll'ın sayısıyla 3 puanı almayı başardı, Arsenal 20 puanda kaldı.
  • 3

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Hafta içinde Türkiye'de Bursaspor'u 3-0'la geçen Manchester United, deplasmanda Park'ın golleriyle Wolverhampton'ı 2-1 mağlup etti ve 23 puanla ikinci sıraya yerleşti.
  • 4

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    İspanya La Liga'da yenilgisiz lider Real Madrid, başkent derbisinde Atletico Madrid'i ilk yarıda bulduğu gollerle geçti. Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'in damgasını vurduğu derbide Özil ve Carvalho Mourinho'yu sevindiren futbolcular oldu. Lider Eflatun-beyazlılar on haftada 26 puan topladı.
  • 5

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Madrid'de Getafe önüne çıkan Barcelona'yı süperstarı Messi taşıdı. Lionel Messi takımını 23'de takımını öne geçirdi, David Villa ve Pedro'nun gollerinde asist yaptı. 3-1'lik galibiyet Katalan ekibini 25 puana çıkardı.
  • 6

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    'Sarı Denizaltı' Villarreal, Athletic Bilbao önünde rahat bir galibiyet elde etti. Llorente'nin golüyle 6. dakikada geriye düşen ev sahibi, Nilmar, Cazorla, Rossi ve Vite'yle sonuca gitti.
  • 7

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    İtalya Serie A'da derbi haftasıydı. Ezeli rakipler Lazio ve Roma'nın randevusunda gülen taraf başkentin sarı-kırmızılı ekibiydi. Ligde kabus gibi günler geçiren Roma, lider Lazio'yu Borriello ve Vucinic'in penaltı golleriyle yıktı ve 15 puana ulaştı. Derbiyi kaybeden Lazio, 22 puanla liderliğini korudu.
  • 8

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le uzatmalarda yediği golle berabere kalan Milan, son sıradaki Bari'yi Ambrosini, Flamini ve Pato'yla 3-2 geçti. Kırmızı-siyahlılar 20 puanla ikinci sırada. Milano'nun bir başka devi Inter ise sahasında Brescia engeline takıldı, 1-1 biten karşılaşmayla birlikte Inter 19 puanda.
  • 9

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    UEFA Avrupa Ligi'nde Salzburg'a gol atamayan Juventus, Cesena önünde 3-1'lik skorla güldü. Siyah-beyazlıların efsanevi kaptanı Del Piero yine gol attı, diğer sayılar Quagliarella ve Iaquinta'dan.
  • 10

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Almanya Bundesliga'da Nuri Şahin'li Borussia Dortmund, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Hannover'ı deplasmanda 4-0 gibi ihtişamlı bir skorla geçen Dortmund'da gollerin altında Kagawa, Barrios, Lewandowski ve Blaszczykowski imzası vardı. Milli yıldızımız Nuri Şahin penaltı kaçırdı.
  • 11

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Bundesliga'da haftanın en heyecan verici maçlarından biri M'gladbach'la Bayern Münih arasında oynandı. Ligde son sıradaki M'gladbach, bu sezon ligde dökülen rakibine ecel terleri döktürdü. Bayern 3-3'lük beraberliği Lahm'ın 84. dakikadaki golüyle buldu.
  • 12

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Haftanın flaş sonucuna ise Stuttgart imza attı. Puan tablosunda son sıralarda yer alan Stuttgart, Werder Bremen'i 6-0'lık tarihi skorla hezimete uğrattı. Ev sahibinin sayıları Marica, Cacau (2), Gentner, Nidermaier ve Boka'dan geldi.
  • 13

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Fransa Ligue 1'e bu yıl yükselen Brest, Lille deplasmanından 3-1 yenilgiyle dönmesine rağmen 21 puan ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.
  • 14

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Fransa'da haftanın maçında Paris Saint Germain, Marsilya'yı devirdi. Milli yıldızımız Mevlüt Erdinç'in gol perdesini açtığı mücadelede PSG'nin ikinci sayısı Hoarau'dan geldi, Marsilya'nın tek sayısının altında ise Gonzalez'in imzası vardı: 2-1. Bu sonuçla Marsilya 18 puanda kaldı, PSG 19 puanla üçüncü sıraya çıktı.
  • 15

    Yarım düzine golle tarihi hezimet

    Ligde hiç galibiyet alamayan ve yalnızca iki puanla haftaya giren Arles-Avignon, Caen'i 3-2 mağlup ederek ilk 3 puanını almayı başardı. 5 puanla son sıradaki Arles'le en yakın rakibi Lens arasında 8 puan bulunuyor. 12 haftası oynanan Fransa Ligue 1'deki bir diğer ilginç tablo da liderle 19. sıradaki Lens arasında sadece 8 puan var ve 19 takım 21'le 13 puan bandına sıkışmış durumda.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız